Φιλανθρωπικό Beach Soccer στην παραλία “Ποσειδώνας” στη Σωτήρα

a 42 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 2346 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φιλανθρωπικό Beach Soccer Festival που διεξήχθη στην παραλία “Ποσειδώνας” στη Σωτήρα την Κυριακή, 15 Ιουνίου με τη συμμετοχή πέραν των 15 ομάδων, οι οποίες διαγωνίστηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στον χώρο του Φεστιβάλ στήθηκε γήπεδο Beach Soccer στο οποίο διεξήχθησαν όλοι οι αγώνες με την εποπτεία διαιτησίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Νικήτρια ομάδα, η ομάδα Ονήσιλος Futsal που νίκησε με σκορ 2-0 την ομάδα “Φρέναρος” και παρέλαβε το έπαθλο του νικητή. Τρίτη η ομάδα του Tziovanis Constantinou Hygiene Services Ltd. Στις νικήτριες ομάδες, παραδόθηκαν ως δώρα δωρεάν τραπέζια για τις ταβέρνες “Μουσικός”, “Πλουμί”, “Old Simos”, “Nissaki Ayia Thekla” και “Marquis De Napa”.

Παράλληλα με τους αγώνες παρουσιάστηκαν χοροί Break Dance από την χορευτική ομάδα της δασκάλας χορού Γιώτας Κύπρου και επίδειξη πολεμικών τεχνών από τη σχολή Lion Fighters του Κυριάκου Κουρούσιη. Επίσης σερβίρονταν σουβλάκια, καφές, αναψυκτικά, ενώ το κοινό είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις ικανότητές του σε Scuba Diving από τον Ιάκωβο Κουμή και τη σχολή καταδύσεων Sunfish Divers και η Κοινοτική Αστυνόμευση Σωτήρας παρείχε μαθήματα κανό-καγιάκ.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το Sotiranews.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας εδώ

a1 8 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a2 6 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a3 4 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a4 1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a5 1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a6 1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a7 1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Sotira News