Ληστεία με ψεύτικο πιστόλι στη Λάρνακα

2011 11 04 08 46 29 ada58d78b1314662808239c6b5feb80d Ειδήσεις
Ο κουκουλοφόρος επίδοξος ληστής το έβαλε στα πόδια (φωτ. αρχείου).Λάρνακα: Απόπειρα ληστείας διαπράχθηκε την Πέμπτη τη νύκτα σε περίπτερο στη Λάρνακα με τον δράστη να φεύγει άπρακτος, αφού ο υπάλληλος του περιπτέρου κατάλαβε ότι το πιστόλι που του πρόταξε ήταν ψεύτικο…Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας γύρω στις 23:00, άγνωστο πρόσωπο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κασκόλ και με τη φανέλα του εισήλθε σε περίπτερο στην Λάρνακα.

Ακολούθως προέταξε πιστόλι και ανέφερε στην κυπριακή διάλεκτο στον υπάλληλο του περιπτέρου ηλικίας 18 χρόνων, όπως του παραδώσει τα χρήματα που βρίσκονταν στο ταμείο και τα οποία ανέρχονταν στα 700 ευρώ, σημαδεύοντας τον με το πιστόλι που κρατούσε στο πρόσωπο ενώ στο αριστερό του χέρι κρατούσε μια πλαστική σακούλα στην οποία θα τοποθετούσε τα χρήματα.

Ο υπάλληλος αντιλήφθηκε ότι το πιστόλι ήταν πλαστικό και ανέφερε στον ληστή ότι θα ειδοποιούσε την Αστυνομία.

Καθώς στο περίπτερο ήταν εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ο δράστης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια του και να τραπεί σε φυγή πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να πάρει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό και να πετάξει την πλαστική τσάντα του στον πάγκο του ταμείου.

Ο δράστης φαίνεται να είναι νεαρό πρόσωπο 18-20 χρόνων, λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,85.

Φορούσε αθλητικές φόρμες σκούρου χρώματος και όλες τις κινήσεις του καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Πηγή: ΚΥΠΕ