Εμπρησμός σε πρακτορείο στοιχημάτων στο Λιοπέτρι

a 1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 64 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Ελαφριές ζημιές στο πάγκο πρακτορείου στοιχημάτων στο Λιοπέτρι προκάλεσε φωτιά που τέθηκε κακόβουλα τα ξημερώματα από αγνώστους. Τη φωτιά κατάφερε να σβήσει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 04:35 σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 26χρονο ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων στο Λιοπέτρι, ότι άγνωστος ή άγνωστοι γύρω στις 04:10 έβαλαν φωτιά στο πρακτορείο του. Ο ιδιοκτήτης ανέφερε ακόμα ότι έσβησε ο ίδιος τη φωτιά με πυροσβεστήρα προτού αυτή επεκταθεί.

Στη σκηνή έσπευσαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου ύστερα από εξετάσεις διαπίστωσαν ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Διαπιστώθηκε ακόμα ότι ο δράστης ή οι δράστες αφού έσπασαν τον υαλοπίνακα εξωτερικής πόρτας, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης έθεσαν φωτιά στο εσωτερικό του πρακτορείου.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στον πάγκο του πρακτορείου, η αξία των οποίων δεν έχει ακόμα υπολογιστεί. Η σκηνή φρουρείται από μέλη της Αστυνομίας και αναμένεται με το πρώτο φως της ημέρας να γίνουν περισσότερες εξετάσεις από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.