Απέτρεψε νέο φονικό στην Αγία Νάπα η Αστυνομία

a 86 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 5766 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Τρία πρόσωπα ελληνικής καταγωγής, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν δύο έμφορτα πιστόλια συνέλαβε χθες βράδυ στην Αγία Νάπα η Αστυνομία.

Οπως δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, η σύλληψη των τριών σημειώθηκε μετά από λήψη πληροφορίας στις 22:00 χθες ότι τρία πρόσωπα ελληνικής καταγωγής κινούνταν ύποπτα στην Αγία Νάπα. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην σκηνή όπου εντόπισαν 44χρονο ο οποίος ανακριθείς για την εκεί παρουσία του υπέπεσε σε αντιφάσεις.

Κατά την ανάκριση προέκυψε ότι ο 44χρονος μετέβη στην Αγία Νάπα μαζί με έναν 29χρονο και ένα 33χρονο και υπέδειξε στα μέλη της Αστυνομίας που ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο, κοντά στο οποίο εντοπίστηκαν και οι άλλοι δύο ύποπτοι.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε στη θήκη του ταμπλό ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και κάτω από τη θέση του οδηγού άλλο ένα πιστόλι, τα οποία παρελήφθησαν ως τεκμήρια. Και οι τρεις τέθηκαν συνελήφθησαν υπό κράτηση και αναμένεται ότι σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Πηγή: SigmaLive