Απάντηση από τις “Πατάτες Αντιναχτές” στον Αρχηγό Αστυνομίας

a1 112
a1 295

Άμεση ήταν η απάντηση της ομάδας παραγωγής της σατιρικής εκπομπής Πατάτες Αντιναχτές, σχετικά με τις κατηγορίες που εξαπόλυσε εναντίον τους ο Φιλοαστυνομικός Σύνδεσμος Κύπρου… 

Με επιστολή του ζητά να σταματήσει η προβολή της εκπομπής, επειδή με τον τρόπο που παρουσιάζει τον αρχηγό της Αστυνομίας, «προκαλεί εκνευρισμό, θυμό, αναστάτωση και πικρία”‘ τόσο προς τα μέλη του όσο και προς τα μέλη της Αστυνομίας. «Ο καθένας ας λέει ότι θέλει κι ας στέλνει όσες επιστολές θέλει στο ΡΙΚ.

“Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος διαφήμισης για μας”, δηλώνει μέλος της παραγωγής. Μάλιστα αναφέρθηκε στο πρόσφατο παρελθόν και στη λογοκρισία που δέχθηκαν από τον ίδιον τον αρχηγό της Αστυνομίας που ζήτησε με επιστολή του να εφοδιαστεί αρχειακό υλικό της εκπομπής, ώστε να διερευνήσει κατά πόσο οποιοσδήποτε υπάλληλος του ΡΙΚ φέρει οποιαδήποτε ποινική, αστική η πειθαρχική ευθύνη για τη σάτιρα που δέχεται από την εκπομπή.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις στελέχους του Ιδρύματος. Υπεραμυνόμενος τα όσα κατηγορούν το κανάλι και την εκπομπή είπε ότι το ΡΙΚ δεν προτίθεται να δώσει συνέχεια στο θέμα, αλλά κι ούτε πρόκειται να λογοκρίνει το πρόγραμμα γιατί πάνω απ’ όλα «προσφέρει… σάτιρα».

Πηγή: TV Mania