Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών που ξάφρισαν την επαρχία Αμμοχώστου

a 87 Ειδήσεις
a 5062 Ειδήσεις

Σπείρα Ρουμάνων διαρρηκτών και 19χρονης Βουλγάρας συνεργού τους, βρίσκεται στα χέρια του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου και Λευκωσίας, μετά την ανακάλυψη αποθήκης με κλοπιμαία στο Στρόβολο.

Για την εν λόγω υπόθεση κρατούνται σε Αστυνομικούς σταθμούς της Επαρχίας Αμμοχώστου, τέσσερις Ρουμάνοι. Την Κυριακή συνελήφθη η 19χρονη Βουλγάρα στο σπίτι της στα Λατσιά. Ακολούθησαν έρευνες σε αποθήκη στη Κοκκινοτριμιθιά στις 7.30 π.μ. της Κυριακής και βρέθηκαν κλοπιμαία κινητά τηλέφωνα, προϊόν απόσπασης περιουσίας στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Σε έρευνα σε αποθήκη στο Στρόβολο και τι δεν βρέθηκε. Από τσάντες και πορτοφόλια μέχρι χρυσαφικά, κινητά τηλέφωνα κλπ. Στο Μάμμαρι βρέθηκε στην οικία Ρουμάνου υπόπτου, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής για τον οποίο δεν έδωσε επαρκής εξηγήσεις που τον βρήκε. Σε δεύτερη κατοικία Ρουμάνου στο Μάμμαρι βρέθηκαν εργαλεία για τα μαλλιά και δύο φορτιστές ηλεκτρικού ρεύματος. Τα ανευρεθέντα κλοπιμαία μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕ Α.Δ. Αμμοχώστου για αναγνώριση από παραπονούμενους για κλοπές και διαρρήξεις από τα υποστατικά τους.

Αντρέας Πιερή/Αλήθεια