Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του – Συνελήφθη ο δράστης (εικόνες)

a 20 Ειδήσεις, Λάρνακα
Νέα οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί στην κοινότητα Περβολιών στη Λάρνακα με θύμα 77χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε νεκρή από τις σφαίρες του 80χρονου εν διαστάσει σύζυγού της. Το έγκλημα έγινε σε οικία μέσα σε αγρόκτημα στην περιοχή του Πύργου της Ρήγαινας, κοντά στο Δημοσιογραφικό Χωριό.

a 904 Ειδήσεις, Λάρνακα

Όπως φαίνεται, ο σύζυγος έριξε πέντε πυροβολισμούς στη γυναίκα του με περίστροφο.

Πρόκειται για ζεύγος ηλικιωμένων το οποίο έχει δύο ενήλικα παιδιά. Το θύμα είναι η Ζωή Κατσαρή ηλικίας 77 ετών και δράστης ο Γιάγκος Κατσαρής 80 ετών.

Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και φαίνεται πως υπήρχαν οικονομικές διαφορές.

Στην αγροικία όπου έγινε το έγκλημα, έμενε το θύμα. Παρούσα στο φόνο ήταν η οικιακή βοηθός, η οποία διέμενε με την 77χρονη και η οποία ήταν το πρόσωπο που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο δράστης, ο οποίος μετά τη δολοφονία έμεινε στον τόπο του εγκλήματος, συνελήφθηκε από την Αστυνομία και σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση που υπάρχει, φέρεται πως έχει παραδεχθεί τη διάπραξη του φόνου.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χαράλαμπος Ζαχαρίου «σήμερα γύρω στις 09:30 το πρωί, 80χρονος από τη Λάρνακα φαίνεται να πυροβόλησε την 77χρονη σύζυγο του με πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται ακόμα στο αρχικό στάδιο».

a1 2 Ειδήσεις, Λάρνακα

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Ζαχαρίου είπε ότι «τα κίνητρα της υπόθεσης διερευνώνται. Φαίνεται ότι ο δράστης έριξε αριθμό πυροβολισμών εναντίον της συζύγου του. Το πυροβόλο όπλο που έχει χρησιμοποιηθεί έχει εντοπιστεί από την Αστυνομία ενώ ο δράστης μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου όπου δίνει γραπτή κατάθεση και φαίνεται να συνεργάζεται με την Αστυνομία».

Σημείωσε ακόμα ότι «ο 80χρονος ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το περίστροφο που χρησιμοποίησε ο 80χρονος εναντίον της συζύγου του είναι αρκετά παλιό και φαίνεται ότι δεν το κατείχε νόμιμα.

Τα κίνητρα του φόνου αποδίδονται σε οικονομικές διαφορές αφού σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι αρκετά συχνά καυγάδιζε για χρήματα.

Το συνταξιούχο ζευγάρι εργαζόταν για χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ο μεν 80χρονος ως υπάλληλος, η δε 77χρονη ως μαία.

Πηγή: Φιλελεύθερος