Νοτσερίνο: «Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»

a 301
a 7291

Της Κατερίνας Μπιτίτσιου

Τι κι αν η Μίλαν απώλεσε το πλεονέκτημα των πέντε βαθμών που είχε στη μάχη του τίτλου με τη Γιουβέντους, οι ποδοσφαιριστές πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να επαναλάβουν την περσινή τους επιτυχία… 

Επιβεβαίωσαν, αρχικά, τα προγνωστικά ποδοσφαίρου και επικράτησαν της Κιέβο με 0-1.

Οι δύο συνεχόμενες αποτυχίες του συγκροτήματος του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, το «αποκαθήλωσαν» από την κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος, όπου, ωστόσο, θα παλέψει για να ξαναβρεθεί.

Αποκορύφωμα ήταν, βεβαίως, η εντός έδρας ήττα που γνώρισε από τη Φιορεντίνα, σ’ ένα ματς, στο οποίο αν και προηγήθηκε στο σκορ και έχασε ορισμένες κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα, δέχτηκε την ανατροπή (1-2).

Στην εμβόλιμη 32η αγωνιστική, πάντως, οι «ροσονέρι» έκαναν το… καθήκον τους, νίκησαν με 1-0 εκτός έδρας την Κιέβο (8’ Μουντάρι) και έμειναν «ζωντανοί» στη μάχη για την κούπα.

«Πάμε στοίχημα ότι μπορούμε ακόμη να υπερασπιστούμε τον τίτλο των πρωταθλητών;», είναι σίγουρα μία από τις φράσεις που χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές τους μεταξύ τους στα αποδυτήρια.

Σ’ αυτό το πλαίσιο κινήθηκαν, εξάλλου, και οι δηλώσεις του Αντόνιο Νοτσερίνο, ο οποίος ανέφερε σε ιταλικά Μέσα.

«Δείξαμε πως δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι για να μεταφέρουμε την πίεση στη Γιουβέντους».