Προκαλεί ο Προπονητής της Νέφτσι Μπακού: “Η Τουρκία είναι στην καρδιά μας – Γιατί να έχετε ελληνικές σημαίες;”

a 11
a 5821

Αυτό απάντησε ο προκλητικότατος προπονητής της Νέφτσι Μπακού, Μπουκάγια Χατζίγιεφ, στη δημοσιογραφική διάσκεψη πριν το ματς με τον ΑΠΟΕΛ, όταν ρωτήθηκε για το αν θα επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές του από τις 20.000 κόσμο και τις ελληνικές σημαίες που θα υπάρχουν στις κερκίδες του ΓΣΠ.

Αναλυτικά τα λόγια του Χατζίγιεφ: «Δεν θα επηρεάσει το παιχνίδι μας το γεγονός αυτό. Οι φίλαθλοι δεν παίζουν μπάλα. Στην καρδιά μας κυματίζει η σημαία του Αζερμπαϊτζάν αλλά και της Τουρκίας. Γιατί αφού είμαστε στην Κύπρο θα έχετε Ελληνικές σημαίες; Το ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με την πολιτική. Με το σφύριγμα της λήξης θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις 20.000 να γίνουν Αζέροι και να χειροκροτήσουν την Νέφτσι».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε ότι η ομάδα του θα παίξει επιθετικά: «Θα παίξουμε επιθετικά και θα ψάξουμε το εκτός έδρας γκολ που θα μας δώσει πλεονέκτημα. Θα πρέπει όμως ταυτόχρονα να προσέξουμε και την άμυνά μας, δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον ΑΠΟΕΛ να σκοράρει».

Αναφερόμενος στις πιθανότητες πρόκρισης τόνισε: «Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50. Και οι δύο ομάδες παίζουν γρήγορο και ωραίο ποδόσφαιρο, θα δούμε στο γήπεδο ποιος θα περάσει».

Πηγή: 24sports.com.cy