Καθυστέρηση στη λειτουργία πράσινων σημείων στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου

CEB1 59 Ειδήσεις, Σκεύη Κουκουμά
CEB1 197 Ειδήσεις, Σκεύη Κουκουμά

Στην καθυστέρηση που παρατηρείται στη χωροθέτηση και λειτουργία πράσινων σημείων στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου αναφέρεται σε επιστολή της προς τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Σκεύη Κουκουμά.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, οι επαγγελματίες που ασχολούνται με την αποκομιδή και μεταφορά άχρηστων υλικών κυρίως από οικοδομές, υποβάλλονται σε μεγάλη ταλαιπωρία και έξοδα μεταφέροντας τα υλικά τους σε μεγάλη απόσταση.

Το γεγονός αυτό επηρεάζει σημαντικά τις δραστηριότητες των επαγγελματιών σε αυτό το τομέα, την περίοδο αυτή κατά την οποία έχουν αυξηθεί οι ανακαινίσεις υποδομών στον τουριστικό τομέα, και για το λόγο αυτό υπάρχει αυξημένος όγκος άχρηστων υλικών.

Στην επιστολή η κα Κουκουμά ζητεί ενημέρωση για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι διεργασίες ώστε να δημιουργηθούν πράσινα σημεία στην περιοχή, έχοντας υπόψη, όπως αναφέρεται, ότι ο Δήμος Δερύνειας έχει ήδη προτείνει συγκεκριμένους χώρους.

Ταυτόχρονα η βουλευτής ζητεί να διευθετηθεί συνάντηση του Υπουργού μαζί με τους επηρεαζόμενους επαγγελματίες για περαιτέρω ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τα χρονοδιαγράμματα και το συνολικότερο προγραμματισμό της επίλυσης του θέματος.

SotiraNews