Βίντεο για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα

a 85 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 3876 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Με την προβολή βίντεο μερικές ώρες πριν το πενταπλό φονικό της Αγίας Νάπας συνεχίστηκε το πρωί η δίκη των δυο κατηγορουμένων για την υπόθεση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στη Λάρνακα.

Οπτικό υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης υποστατικών στο κέντρο της Αγίας Νάπας κατέχουν οι ανακριτές της υπόθεσης της πενταπλής δολοφονίας που διαπράχθηκε το καλοκαίρι στην Αγία Νάπα.

Έπειτα από δουλειά πολλών μηνών ειδικοί της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα φιλμ συνολικής διάρκειας τριών ωρών, στο οποίο καταγράφτηκαν οι κινήσεις των δυο κατηγορουμένων από την Ελλάδα ηλικίας τριάντα και σαρανταενός χρόνων τις μέρες που προηγήθηκαν του φονικού, αλλά και ο δράστη την ώρα μάλιστα που πυροβολεί δώδεκα φορές εναντίον των πέντε θυμάτων.

Η συγκεκριμένη σκηνή η οποία θα προβληθεί, στην επόμενη δικάσιμο την ερχόμενη Δευτέρα απομονώθηκε έπειτα από ειδική επεξεργασία σε αντανάκλαση στο γυαλί της μπυραρίας, που βρισκόταν απέναντι από την σκηνή.

Στο φιλμ, του οποίου η προβολή άρχισε το πρωί ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου οι δυο Ελλαδίτες φαίνονται τις τρεις μέρες που προηγήθηκαν της πενταπλής δολοφονίας, να επισκέπτονται δυο και τρεις φορές κάθε μέρα το τόπο που ο δράστης τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου 2012, έστησε το φονικό του καρτέρι, πραγματοποιώντας σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η κατηγορούσα αρχή αναγνώριση της περιοχής.

Οι ανακριτές είχαν αρχικά στην κατοχή τους 218 βίντεο από την εκκλησία της Αγίας Νάπας, περίπτερα, ξενοδοχεία, μπυραρίες και δισκοθήκες της περιοχής συνολικής διάρκειας 328 ωρών.

Πηγή: ΑΝΤ1/Μάριος Αδάμου