ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Βασιλική Χατζηαδάμου ντύθηκε “Πριγκίπισσα της Άνοιξης” (βίντεο)

CEA3CF84CEB9CEB3CEBCCEB9CEBFCC81CF84CF85CF80CEBF2016 05 142C10 Βασιλική Χατζηαδάμου, Πρωταράς
CEA3CF84CEB9CEB3CEBCCEB9CEBFCC81CF84CF85CF80CEBF2016 05 142C10 Βασιλική Χατζηαδάμου, Πρωταράς

Σε “Πριγκίπισσα της Άνοιξης” μεταμορφώθηκε η Βασιλική Χατζηαδάμου στην παρουσίασή της για τα Ανθεστήρια Αμμοχώστου. Η παρουσίαση της δημοφιλούς παρουσιάστριας έγινε την Παρασκευή στο ξενοδοχείο Sunrise με την ειδυλλιακή θέα της πανέμορφης παραλίας του Πρωταρά.

IMG 0908 Βασιλική Χατζηαδάμου, Πρωταράς

Η Βασιλική θα μεταμορφωθεί σε “Πριγκίπισσα της Άνοιξης” αύριο Κυριακή στα Ανθεστήρια Αμμοχώστου, που θα πραγματοποιηθούν στον παραλιακό δρόμο του Πρωταρά από τις 6:30 το απόγευμα μέχρι το βράδυ. Για τον σκοπό αυτό μίλησε αποκλειστικά και στον φακό του SotiraNews, συγχαίροντας και ευχαριστώντας παράλληλα τον Δήμο του Πραλιμνίου για την επιλογή της, τονίζοντας ότι λαυ=τρεύει την επαρχία μας και πως στηρίζει οποιαδήποτε προσπάθεια προς τον σκοπό αυτό.

IMG 0911 Βασιλική Χατζηαδάμου, Πρωταράς

Δείτε την παρουσίαση της “Πριγκίπισσας της Άνοιξης” και τις δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας:

Τα ανθεστήρια Αμμοχώστου:

Ο Δήμος Παραλιμνίου διοργανώνει και φέτος τα Ανθεστήρια Αμμοχώστου την Κυριακή, 15 Μαΐου στις 6 το απόγευμα στο κοσμοπολίτικο θέρετρο του Πρωταρά με όλη τη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια που αρμόζει στην πιο ανοιξιάτικη γιορτή του χρόνου.

Ο οδός Πρωταρά θα φορέσει τα καλά της για να υποδεχτεί τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες μέσα σε ένα ανοιξιάτικο και λουλουδένιο κλίμα, με ηχητικές και μυρωδικές εικόνας της Άνοιξης.

Πολιτιστικά σύνολα, οργανισμοί, αθλητές, εθελοντές, δημότες θα συμμετέχουν σε μια παρέλαση-πομπή υπό τη συνοδεία μουσικής και αρμάτων κατά μήκος της οδού Πρωταρά (λεωφόρος ξενοδοχείων), με πριγκίπισσα της Άνοιξης τη Βασιλική Χατζηαδάμου η οποία θα πλαισιώνει το άρμα του Δήμου Παραλιμνίου και θα ανοίξει τις εκδηλώσεις των Ανθεστηρίων.

Η πομπή θα ξεκινήσει από τον χώρο που διεξάγονται οι εκδηλώσεις Κατακλυσμού Αμμοχώστου (πάνω από την παραλία Fig Tree Bay) και θα τερματίσει στη Δημοτική Πλατεία εκδηλώσεων “Λεύκολλα” όπου και θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το νεανικό συγκρότημα Laikons.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, όπως φουσκωτά, μασκότ, face painting και διάφορες δραστηριότητες με λουλούδια κ.α.

Για τον λόγο αυτό, ο Δήμος Παραλιμνίου παρουσίασε στο ξενοδοχείο Sunrise την πριγκίπισσα των Ανθεστηρίων, Βασιλική Χατζηαδάμου.

SotiraNews