Ο Νικολάκης και τα Μινιόν σήμερα στη Σωτήρα

a 46
a 2350

Μία παράσταση με πολλή δράση, γέλιο, τραγούδι αλλά και μεγάλη συμμετοχή των παιδιών έρχεται σήμερα Σάββατο στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας.

Την παράσταση διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημόσιου και Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Σωτήρας. Τα καθαρά έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την άμεση κάλυψη αναγκών του Νηπιαγωγείου του Δήμου μας.

Στην παράσταση αυτή, υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα της «Ευτυχίας» με την «Δυστυχία». Η Ευτυχία (Κωνστάντια Παύλου) επιλέγει τα παιδιά θεατές και τον Νικολάκη και με την καθοδήγησή της θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν τον Απαισιότατο (Μύρια Χώπλαρου) να πάρει το Οικόπεδο 12 με δόλιο τρόπο, του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο Κύριος Δώρος (Δώρος Κυριακίδης), και να σκορπήσει την δυστυχία στην Κύπρο μας.

Δόλωμα του Απαισιότατου, η Ελισάβετ (Ελισάβετ Μπλάκκη), στοχεύοντας στην παιδική της αφέλεια αλλά και αθωότητα, τάζοντάς της να την κάνει Στάρ στο τραγούδι.

Ο Νικολάκης επιστρατεύει τα ΜΙΝΙΟΝΣ και η δράση κτυπάει κόκκινο!!! Για να δούμε θα τα καταφέρουν στο τέλος τα Μίνιονς μαζί με τον Νικολάκη;

a1 9

Κείμενο: Κώστα Σχοινιού – Δώρου Κυριακίδη
Χορογραφίες: Γιώργου Νικολάου
Σκηνικά: Dragana Ljubicic (Smart Hands)
Κοστούμια: Άνθιας Βολγίδη
Περούκες: Βίκυς Ευσταθίου
Μουσική: Αντώνη Δημητριάδη
Στίχοι: Δώρος Κυριακίδης, Κώστας Σχοινιού

Η μουσική διασκευή του τραγουδιού «Μπανάνα» έγινε στην Αθήνα από τον Μαέστρο Πάνο Δέρβο.

Φωτισμός – ήχος: Sonay Yildiz
Διευθυντής σκηνής: Άντης Παπαδάκης
Σκηνοθεσία: Δώρος Κυριακίδης