Πρόεδρος Ονήσιλου: “Με πειθαρχία και δουλειά θα πετύχουμε”

a 67
a 5744

Έτοιμος για την πρεμιέρα δηλώνει ο Πρόεδρος του Ονήσιλου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΖ στο Ζακάκι. Ο κ. Μιχάλης Γεωργίου δήλωσε πως το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό και πως η οικονομική κρίση επέφερε περισσότερα εμπόδια στο δρόμο των Ποδοσφαιρικών Σωματείων για βιωσιμότητα. Με πολλή όμως επιμονή και σκληρή δουλειά η ομάδα του Ονήσιλου θα τα καταφέρει, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε, τέλος, πως και οι ίδιοι οι Ποδοσφαιριστές πρέπει να επιδείξουν την απαραίτητη πειθαρχία και το σεβασμό προς ένα ιστορικό Σωματείο όπως ο Ονήσιλος, αφού μόνο έτσι θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ομάδα τους Ονήσιλου, όπως είπε, ξεκινά με τρεις βαθμούς λιγότερους λόγω της ποινής των Κριτηρίων της UEFA, όμως αυτό δε θα αποτελέσει εμπόδιο στην επιμονή των ποδοσφαιριστών για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο που βρίσκεται κοντά στην ομάδα, κάτι που αποδεικνύεται και από το μεγάλο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια διαρκείας και απέστειλε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ονήσιλου την πρόσκληση στο φετινό Φεστιβάλ του Ονήσιλου που θα διοργανωθεί στις 21 Σεπτεμβρίου στον κεντρικό χώρο στάθμευσης της Σωτήρας με τόμπολα, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, φαγητό,ποτό και δωρεάν είσοδο. Κάλεσε, επίσης, τους φίλους του Ονήσιλου να σταθούν κοντά στην ομάδα και να την στηρίζουν στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

onisillos.com/SotiraNews