Δωρεάν γεύμα σε συνταξιούχους από τη Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού Σωτήρας

a 81 Νέα Αμμοχώστου
a 1491 Νέα Αμμοχώστου

Συνεχίζοντας την φιλανθρωπική της δράση, η Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού Σωτήρας διοργανώνει αύριο, Τρίτη 3 Φεβρουαρίου στη 1 το μεσημέρι, δωρεάν γεύμα προς τους συνταξιούχους δημότες της Σωτήρας, στην ταβέρνα “Το Πλουμί”, σε μια προσπάθεια της εθελοντικής ομάδας του Δήμου να φέρει κοντά όλους τους συνταξιούχους της Σωτήρας σε ένα γεύμα γνωριμίας και προσφοράς.

Το γεύμα εντάσσεται στην σημαντική φιλανθρωπική δράση που έχει αναπτύξει η Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού στη Σωτήρα από την ημέρα ίδρυσής της, όπου βοηθούνται άπορες οικογένειες του Δήμου, ενώ μέσα από τις εκδηλώσεις αλλά και από τις πωλήσεις από τις χειροτεχνίες, παραδίδεται σημαντική χρηματική βοήθεια στην Εκκλησία Σωτήρας, στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου αλλά και σε άλλα ευαγή ιδρύματα.

Η Δημοτική Ομάδα ΕΘελοντισμού Σωτήρας ιδρύθηκε το 2012 από τον Δήμο Σωτήρας και στηρίζεται από μία μεγάλη ομάδα εθελοντών, οι οποίοι αφιερώνουν ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο σε ανιδιοτελή προσφορά για το καλό της Σωτήρας.

Το κόστος του αυριανού γεύματος καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από τους χορηγούς οι οποίοι προσέτρεξαν να στηρίξουν την αξιέπαινη προσπάθεια της Δημοτικής Ομάδας ΕΘελοντισμού Σωτήρας.

Χορηγός Επικοινωνίας: SotiraNews.com

Χορηγοί:
ΣΠΕ Κοκκινοχωρίων
ΣΕΔΙΓΕΠ Σωτήρας
Ταβέρνα “Το Πλουμί”
Ταβέρνα “Μουσικός”
Ταβέρνα “Το Πανέρι”
Εστιατόριο “Old Simos”
Ζαχαροπλαστείο “Λιοτατής”
Ζαχαροπλαστείο “Κηρήθρα”
ΚΕΟ
Αρτοποιείο “Άρτου Γωνία”
Αρτοποιείο “ESPE”
Αρτοποιίο “Προζύμι”
ΑΧΝΑΓΑΛ
SODAP (Αντώνης Ζέμπασιης)
Υπεραγορά “Τσιακκούρμας”
Tziovanis Constantinou Hygiene Services Ltd
Ταβέρνα “Αρχοντικό”
MINTIKKIS Farm
Εύα Πυρκώτη
Ανδρέας Μουσικός
Μάκης Μάτσιος