Αγωγή Τριανταφυλλίδη κατά Κουτσοκούμνη για συκοφαντία

a 134
a 1623

Ο δικηγόρος Χρίστος Τριανταφυλλίδης θα κινηθεί νομικά εναντίον του προέδρου της ΚΟΠ, Κώστα Κουτσοκούμνη, για συκοφαντία.

Ο γνωστός νομικός ανέφερε: «Ο κύριος Κουτσοκούμνης συκοφάντησε εναντίον μου λέγοντας ότι δεν έδειξα την ίδια ευαισθησία όταν υπήρχε διαφθορά σε άλλους χώρους. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια».

Η τοποθέτηση του Κουτσοκούμνη στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Παρασκευής, για την οποία αντέδρασε ο Τριανταφυλλίδης, είναι η ακόλουθη:

«Με τα τόσα λίγα που αυτή την στιγμή έχει η Αστυνομία στα χέρια της, έτσι το αντιλαμβάνομαι, σε μια διαδικασία διερεύνησης που είναι ίσως στα πολύ αρχικά της στάδια, είχαμε και την είσοδο κάποιων πολιτικών ή και συμβούλων πολιτικών με εισηγήσεις και προτροπές παραίτησης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ προεξέχοντος του κύριου Τριανταφυλλίδη και του κύριου Τορναρίτη.

Με εκπλήττουν και οι δύο γιατί σε παρόμοιες περιπτώσεις σκανδάλων σε ημικρατικούς, κρατικούς, τραπεζικούς και δημοτικούς οργανισμούς, δεν είχαν τις ίδιες ευαισθησίες και απαιτήσεις. Θεώρησαν ότι ουδείς ένοχος μέχρι αποδείξεως της ενοχής του».

Ο Τριανταφυλλίδης είχε ζητήσει την παραίτηση του προέδρου της Ομοσπονδίας, μετά τις καταγγελίες του διαιτητή Μάριου Παναγή στην Αστυνομία για στημένους αγώνες.

Πηγή: SentraGoal