Το κλειδί της Σωτήρας στους Κινέζους επενδυτές του πρώτου ξενοδοχείου της Σωτήρας

IMG 6463 Αγία Θέκλα, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
IMG 6463 Αγία Θέκλα, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Παραδόθηκε την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Σωτήρας το κλειδί της πόλης στους κινέζους επενδυτές του πολυτελούς πεντάστερου ξενδοχείου της Σωτήρας, από τον Δήμαρχο Γεώργιο Τάκκα.

IMG 6449 Αγία Θέκλα, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της απονομής ευχαρίστησε τους Κινέζους επενδυτές για την επένδυση 50 εκατομμυρίων ευρώ του πολυτελούς πεντάστερου resort ξενοδοχείου, που όπως είπε αλλάζει ριζικά τον χάρτη της παραλιακής περιοχής της Αγίας Θέκλας αλλά και της Σωτήρας γενικότερα. Κατά την λιτή εκδήλωση επανέλαβε για άλλη μια φορά πως οι όροι που έχει θέσει ο ίδιος προς τους επενδυτές είναι η πρόσληψη προσωπικού από τη Σωτήρα, η προστασία και η εξ ολοκλήρου διαχείριση του παραλιακού μετώπου και του εστιατορίου από τον Δήμο Σωτήρας αλλά και η συνεργασία με τον Δήμο.

IMG 6414 Αγία Θέκλα, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Οι δύο πολυεκατομμυριούχοι κινέζοι επενδυτές, Tommy Chen και Vicki Zheng ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Σωτήρας για την τιμή να τους παραδώσει το κλειδί της πόλης και ανέφεραν ότι πλέον έχουν συνδεθεί με τη Σωτήρα, νιώθοντας έτοιμοι να συνεισφέρουν στην κοινότητα με περισσότερες επενδύσεις αλλά και γενικότερη συνεισφορά.

IMG 6437 Αγία Θέκλα, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο Δήμαρχος υπέβαλε την πρόταση για επένδυση βιομηχανίας μεταποίησης και εηαγωγής κολοκασιού, ιδέα την οποία, όπως ανέφεραν, θα συζητήσουν εκτενέστερα κατά την επόμενη επίσκεψή τους στη Σωτήρα, στα τέλη Δεκεμβρίου.

IMG 6421 Αγία Θέκλα, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

IMG 6458 Αγία Θέκλα, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews