Αγία Νάπα: Αιγύπτιος πήδηξε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από την Αστυνομία

CEB1 63 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Υποθέσεις συνάθροισης με σκοπό τη διεξαγωγή κυβείας και παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών διερευνά η Αστυνομία στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 23:40 το βράδυ της Παρασκευής μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου και των Αστυνομικών Σταθμών Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας, διενήργησαν έρευνα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σε διαμέρισμα 42χρονου, που βρίσκεται στην Αγία Νάπα.

CEB1 1616 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο διαμέρισμα, εντοπίστηκαν οκτώ άτομα ηλικίας 24, 32, 35, 37, 42, 50 και 54 χρόνων που επιδίδονταν σε κυβεία. Επίσης εντοπίστηκαν άλλα δύο άτομα ηλικίας 34 και 46 χρόνων οι οποίοι φέρεται να συναθροίστηκαν με σκοπό τη διεξαγωγή κυβείας.

Μάλιστα, με το που μπήκε η Αστυνομία στο διαμέρισμα, ένα πρόσωπο κατά τη προσπάθεια του να διαφύγει πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος που βρίσκεται στον πρώτο όροφο με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο έδαφος και να τραυματιστεί.

Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο τραυματίας είναι ένας 22χρονος από την Αίγυπτο ο οποίος είναι φοιτητής.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο και μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη κάταγμα δεξιάς φτέρνας και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας της Αστυνομίας εντοπίστηκαν πάνω στο τραπέζι ένα πακέτο τσιγάρα στο οποίο υπήρχε πράσινη φυτική ύλη κάνναβη βάρους 4 γραμμαρίων. Επίσης εντοπίστηκε ένα καπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο με πράσινη φυτική ύλη κάνναβης και ανακρινόμενος ο 50χρονος παραδέχθηκε ότι ήταν δικά του και κάπνιζε το τσιγάρο κατά την παραμονή του στο διαμέρισμα.

Από έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από την Αστυνομία ως τεκμήρια το χρηματικό ποσό των 9,450 ευρώ, 384 φίσιες για πόκε μαζί με μία θήκη για φίσιες, 163 τραπουλόχαρτα, οκτώ πλαστικές καρέκλες, δύο πλαστικά τραπέζια και ένα τραπέζι με πράσινη τσόχα.

Ο 50χρονος και ο 42χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων ενώ γύρω στις 12 σήμερα το μεσημέρι απολύθηκαν.Τα υπόλοιπα άτομα κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Πηγή: ΚΥΠΕ