Εκστρατεία καθαριότητας παραλιακής περιοχής Σωτήρας

a 74 Νέα Αμμοχώστου
a 4194 Νέα Αμμοχώστου

Ακόμα μια χρονιά πιστοί στο ραντεβού για την καθαριότητα του παραλιακού μετώπου της Σωτήρας, το Κέντρο Νεότητος Σωτήρας σε συνεργασία με την ΑΕΚ Σωτήρας και τη Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Αμμοχώστου διοργανώνουν σήμερα Κυριακή, 16 Ιουνίου και ώρα 18:00 εκστρατεία καθαριότητας που θα ξεκινήσει από το εκκλησάκι της Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα.

Η καλοκαιρινή περίοδος έχει ξεκινήσει και όλοι μας θα επισκεφτούμε της παραλίες της Σωτήρας μας. Δυστυχώς η καθαριότητα στη γύρω περιοχή δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα. Κάθε χρόνο μιας και έχει γίνει θεσμός πλέον η δραστηριότητα αυτή, ευχή είναι να μην υπάρξει επόμενη και να γίνει πλέον νοοτροπία και βίωμα στον καθένα ότι πρέπει να προστατεύουμε τις παραλίες μας και το Δήμο μας από ανεξέλεγκτη ρίψη σκυβάλων.

Καλούνται όλοι οι κάτοικοι της Σωτήρας, μικροί και μεγάλοι, οικογένειες και παιδιά, όλοι μαζί να μας βοηθήσουν στο σκοπό αυτό.

Μια ώρα από τη ζωή μας μπορεί να μας προσφέρει ένα ολόκληρο καλοκαίρι καθαρών παραλιών. Να μην ξεχνούμε ότι οι παραλίες αποτελούν στιγμές ξεκούρασης, στιγμές ξεγνοιασιάς για μεγάλους και παιδιά!

sotira-youth.blogspot.com