Κους-Κους της ημέρας: Ποιος θύμωσε τον Χρύση Μιχαήλ, το Γκαλά… Κολοκασιού και ο δημοτικός σύμβουλος…

a4 4 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου
a4 12 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Εκμυστηρεύεται η Κατίνα:

Και πάλι μαζί σας αγαπητοί αναγνώστες του αλεπουδοχωρίου και των περιχόρων, στη στήλη μας “Κουβέντες του Καφενέ”, όπου το αγαπημένο σε όλους χόμπι, το σιδεροκουταλιό και το κουτσομπολίο, βρήκε επιτέλους την ανταπόκριση που της αρμόζει, σε μία εβδομαδιαία στήλη όπου τα μυστικά σας γίνονται… είδηση!

Η πρώτη μας είδηση για σήμερα, έρχεται από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Η Κατίνα, είπε να το παίξει ποδοσφαιρόφιλη την περασμένη εβδομάδα, και πήγε να παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο συμπρωτεύουσες των Κοκκινοχωρίων, του Ονήσιλου Σωτήρας και του Αχυρώνα Λιοπετρίου. Ο αγώνας διεξαγόταν στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας. Όλα καλά μέχρι το 30ο λεπτό του αγώνα, όπου ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε την …λήξη του ημιχρόνου. Εξαγριωμένος, τότε, ο προπονητής της ομάδας του Λιοπετρίου, γνωστός από την καριέρα του στο ΑΠΟΕΛ, Χρύσης Μιχαήλ, ειπιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή του αγώνα ζητώντας εξηγήσεις γιατί δεν έληξε το ημίχρονο στο 45ο λεπτό, και τότε ο διαιτητής τον αποστόμωσε λέγοντάς του: “Αν θέλεις να παίζεις 45 λεπτά να πάεις στο Λιοπέτρι”!!! Θεός!

Η επόμενη είδηση ήρθε στα αυτιά μας από τα ραδιόφωνα, τις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες που βούιξαν την περασμένη εβδομάδα! Ο Δήμος Σωτήρας διοργανώνει, λέει… “Γκαλά Κολοκασιού” στις 4 Οκτωβρίου στο παραλιακό εστιατόριο στην Αγία Θέκλα! Αν μη τι άλλο θα δούμε κάτι το διαφορετικό γιατί βαρεθήκαμε για 40 χρόνια να πηγαίνουμε σε χοροεσπερίδες και Φεστιβάλ. Οι πληροφορίες της Κατίνας λένε, πως η Ολυμπιακή Ομάδα Μαγειρικής θα μαγειρέψει γκουρμέ συνταγές με κολοκάσι, τις οποίες θα μπορούμε να δοκιμάζουμε. Α, και την εκδήλωση θα παρουσιάει η αρχισυντάκτρια του TIME OUT και παρουσιάστρια, Σύλια Ιωαννίδου. Ανυπομονώ να σας μεταφέρω πικάντικα κους-κους από το …Γκαλά!

a 62 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Και το τελευταίο μας κουίζ για σήμερα, αγαπητά μου αλεπουδάκια: Ποιος γνωστός δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρας και επιχειρηματίας, έκανε custom made το σκουτεράκι του, στο οποίο έγραψε μπροστά-μπροστά, για να τον βλέπουν οι περαστικοί και να τρέμουν στο πέρασμά του: “POWER BY PISHIAS”??? Εδώ σας θέλω!!!

a1 12 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Σας αφήνω με αυτά τα κους-κους και τα λέμε την άλλη εβδομάδα με πιο τσουχτερές και πικάντικες ειδησούλες!!

Με αγάπη,

Κατίνα
xxx