Συνάντηση Δημάρχου Αγίας Νάπας με Εθνική Συνομοσπονδία ΑμεΑ

CEB1 2 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
CEB1 1162 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Η κατάθεση πρότασης έργου για την προσβασιμότητα στο Πρόγραμμα “Ελλάδα-Κύπρος–έργα στρατηγικού χαρακτήρα” ήταν το θέμα συζήτησης στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος μαζί με τους εκπροσώπους της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), τον Πρόεδρο Ιωάννη Βαρδακαστάνη και Βαγγέλη Καρίτσα.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος εξέφρασε την ισχυρή βούληση της Δημοτικής Αρχής και του ιδίου προσωπικά να γίνει η Αγία Νάπα ένας Δήμος ολοκληρωτικά προσβάσιμος στους κατοίκους και στους επισκέπτες του.

“Φιλοδοξία μας, ανέφερε ο κ. Καρούσος, είναι να καταστεί ο Δήμος μας καθολικά προσβάσιμος και να είναι μία πόλη πρότυπο προσβασιμότητας”.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης χαρακτήρισε τη πολύχρονη συνεργασία της Ομοσπονδίας με το Δήμο Αγίας Νάπας δημιουργική και εξαιρετικά προωθητική ενός σημαντικού τομέα για τη ζωή των ατόμων με αναπηρία που ζουν στις δύο πόλεις Ρέθυμνο και Αγίας Νάπα.

Ο κ. Βαρδακαστάνης εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του που συνεχίζεται η προσπάθεια για νέα έργα προσβασιμότητας και πρόσθεσε ότι τη Διεθνή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία την ενδιαφέρει να επενδύει σημαντικά σε Δήμους Σημαίες στον τομέα της προσβασιμότητας όπως είναι ο Δήμος Αγίας Νάπας.

SotiraNews