Με μεγάλη επιτυχία τα Βραβεία Αθλητισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Σωτήρας

a 41 Νέα Αμμοχώστου
a 2345 Νέα Αμμοχώστου

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν τα Βραβεία Αθλητισμού και Εθελοντισμού τα οποία διοργάνωσε ο Δήμος Σωτήρας και τελούσαν υπό την αιγίδα της Προέδρου του ΚΟΑ και του Επιτρόπου Εθελοντισμού.

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας τιμήθηκαν εθελοντές που με τη δράση τους προσέφεραν σημαντικό και αξιομνημόνευτο φιλανθρωπικό και εθελοντικό έργο στον Δήμο Σωτήρας, τόσο για το 2014, όσο και για τη συνολική τους προσφορά. Ανάμεσα στους βραβευθέντες, η κ. Μαρίνα Σιακόλα και το Sophia Foundation for Children για την προσφορά του προγράμματος “Μαγειρεύω και προσφέρω” στο Ολοήμερο Γ’ Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας, ο κ. Κίκης Κωνσταντίνου για την ανέγερση του εκκλησιαστικού μουσείου της Σωτήρας, ο κ. Σέργης Σεργίου για τη συντήρηση και τη συμβολή στη δημιουργία του εκκλησιαστικού μουσείου, ο κ. Παύλος Παυλάκης για την ανέγερση του εξωκλησιού του Αγίου Νικάνδρου, οι Μικροί Ρεμπέτες, και άλλοι εθελοντές που είχαν σημαντική συνεισφορά στο φιλανθρωπικό έργο της Σωτήρας.

Τιμήθηκαν, επίσης, αθλητές και αθλήτριες από τη Σωτήρα που έλαβαν σημαντική διάκριση τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Ένας από αυτούς ο Δημήτρης Χριστοφή ο οποίος αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στη Σιόν Ελβετίας και ο νεαρός Γρηγόρης Κάστανος ο οποίος αγωνίζεται στην Γιουβέντους Ιταλίας. Τιμήθηκαν επίσης σημαντικές προσωπικότητες στον χώρο του αθλητισμού, όπως η Νεκταρία Παναγή και η Λεοντία Καλλένου.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο αθλητικογράφος του ΑΝΤ1, Λουκάς Λουκά.

Ομιλητές ήταν η Πρόεδρος του ΚΟΑ, κα. Κλέα Χατζηστεφάνου-Παπαέλληνα και ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων, κ. Γιάννης Γιαννάκη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας εδώ

a1 7 Νέα Αμμοχώστου

a2 5 Νέα Αμμοχώστου

a3 3 Νέα Αμμοχώστου

a4 Νέα Αμμοχώστου

a5 Νέα Αμμοχώστου

a6 Νέα Αμμοχώστου

a7 Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews