Χιλιάδες Ευρώ σε αλλοδαπούς, πέντε Ευρώ σε καρκινοπαθή…

a1 143
a1 143

Του Χρήστου Μιχαήλ:

Οργή και αγανάκτηση με έχει κυριεύσει όταν πληροφορήθηκα την πρόταση νόμου που κατέθεσαν τα δύο κόμματα ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ για αποκοπές των επιδομάτων των αδελφών Τουρκοκυπρίων και των αιτητών πολιτικού ασύλου με τις χρυσές καδένες. Συμφωνώ με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΑΚΕΛ κύριο Λουκαΐδη ότι τα δύο κόμματα ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ έχουν ανοίξει το δρόμο σε ακροδεξιές νεοναζιστικές καταστάσεις να διεισδύσουν με τις μισάνθρωπες μισαλλόδοξες ιδεολογίες τους στην κυπριακή κοινωνία.

Συγκινημένος λοιπόν για το δράμα των συμπατριωτών μας Τουρκοκυπρίων και των αιτητών πολιτικού ασύλου αποφάσισα να διαθέσω όλο το μηνιαίο επίδομα της καρκινοπαθούς συζύγου μου προς ενίσχυση τους. Ευχαριστώ τη φιλολαϊκή κυβέρνηση που μου δίνει την ευκαιρία να συμβάλω και εγώ με το επίδομα που αποστέλλει απλόχερα στην καρκινοπαθή σύζυγο μου.
(Όπως φαίνεται στη φωτοτυπία, το ποσό που αναγράφεται είναι για κάλυψη αναγκών δύο μηνών, το ύψος του ποσού της μηνιαίας χορηγίας είναι €5 ευρώ.).

Υ.Γ.: Συγχαίρω την κυβέρνηση για το ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί και ιδιαίτερα για την ευαισθησία που έχει για τον άνθρωπο και γενικά για την κοινωνία των πολιτών. Παράκλησή μου είναι αν μπορεί να μας διαθέσει την Φιλιππινέζα που πληρώνει για να φροντίζει Τουρκάλα στην κατεχόμενη Κερύνεια έστω και μία φορά την εβδομάδα.

a 82

Χρ. Μιχαήλ,
Λευκωσία (16/12/12)