Σε πορεία αντάξια της ιστορίας του στοχεύει ο Ονήσιλος

a 53 Νέα Αμμοχώστου
a 6047 Νέα Αμμοχώστου

Με Δελτίο Τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ

Με στόχο, αγωνιστική παρουσία αντάξιας της ιστορίας του στη Β΄ Κατηγορία ξεκίνησε τη Δευτέρα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας, την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Ονήσιλλος…

Της έναρξης της προετοιμασίας προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τους ιερείς της κοινότητας. Στο δημοτικό γήπεδο την πρώτη μέρα των προπονήσεων παραβρέθηκαν, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, ο δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και αρκετοί φίλοι του σωματείου.

Οι ποδοσφαιριστές, υπό τις οδηγίες του προπονητή Χρήστου Πιερέττη και του βοηθού του Χρίστόφορου Φελλά, μπήκαν στο δύσκολο στάδιο της προετοιμασίας με στόχο να θέσουν τις βάσεις για πορεία αντάξια των προσδοκιών όλων στη Σωτήρα. Ποδοσφαιριστές παλιοί και νέοι, έδωσαν την υπόσχεση να δώσουν και την τελευταία ικμάδα των ποδοσφαιρικών δυνάμεων τους, ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Φέτος στο σωματείο του Ονήσιλλου γίνεται μια νέα αρχή, με προσπάθεια η ομάδα να λειτουργήσει σε νέα οργανωμένη βάση.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου του Ονήσιλλου, Μάριος Αδάμου, εξέφρασε την συγκρατημένη αισιοδοξία όλων στο σωματείο για το μέλλον της ομάδας. «Γνωρίζουμε» , είπε, «τις δυσκολίες στις οποίες καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε. Είναι μια δύσκολη περίοδο κυρίως οικονομικά. Όμως η υπόσχεσή μας προς τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ, είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να φανούμε φερέγγυοι στις οικονομικές μας υποχρεώσεις.

Καλούμαστε επίσης να καλύψουμε το βαθμολογικό ντεζαβανταζ των πλην τριών βαθμών. Αυτό δεν μας πτοεί, αντίθετα μας πεισμώνει. Είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος η ομάδα θα τα καταφέρει και θα πετύχει τους στόχους. Αυτό που γίνεται φέτος στην Σωτήρα, με την σύμπνοια και τη συστράτευση όλων γύρω από το σωματείο, είναι το πιο σπουδαίο που έχει καταφέρει η νέα διοίκηση. Ο κόσμος της κοινότητας παρά τις οικονομικές δυσκολίες είναι στο πλευρό μας και μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε» κατέληξε.

SotiraNews.com/onisillos.com