Εξαγγελία ΠτΔ για μαρίνα Παραλιμνίου και μεταφορά κτιρίων κρατικών υπηρεσιών

CEB1 1404 Ειδήσεις, Θεόδωρος Πυρίλλης, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Αναστασιάδης
CEB1 1404 Ειδήσεις, Θεόδωρος Πυρίλλης, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Αναστασιάδης

Εξαγγέλθηκε χθες βράδυ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη η κατακύρωση της ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ και η επίτευξη συμφωνίας ενοικίασης του κτιρίου που θα στεγάσει τις Κρατικές Υπηρεσίες του Επαρχιακού Κτηματολογίου Αμμοχώστου και του Επαρχιακού Γραφείου του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως Αμμοχώστου.

Η ανάδοχος εταιρεία για τη Μαρίνα Παραλιμνίου είναι η P.M.V. MARITIME HOLDINGS LTD και ανέλαβε να διεκπεραιώσει ένα τόσο σημαντικό έργο για τον Δήμο και την επαρχία Αμμοχώστου.

Τα επαρχιακά γραφεία των Τμημάτων Κτηματολογίου και Πολεοδομίας θα στεγαστούν στο νέο κτίριο που βρίσκεται παρά τον κυκλικό κόμβο Ανεμόμυλου και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Άλεξ Μελίκοφ για το σημαντικό ρόλο και τη συνεισφορά του ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Θεόδωρος Πυρίλλης εξέφρασε με ανακοίνωσή του τις ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, στον Υπουργό Εμπορίου κ. Λακκοτρύπη και τους Γενικούς Διευθυντές του Υπουργείου Εμπορίου και Μεταφορών κ. Στέλιο Χειμώνα και κ.Αλέκο Μιχαηλίδη που κατάφεραν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με επιτυχία. Ευχαρίστησε, επίσης και τον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Θεοδόση Τσιόλα, ο οποίος συντόνιζε όλες τις προσπάθειες ώστε να επιτευχθεί η εξαγγελία των προαναφερθέντων έργων.

Οι εξαγγελίες του Προέδρου της Δημοκρατίας έγιναν κατά τη διάρκεια επαρχιακής συγκέντρωσης του Δημοκρατικού Συναγερμού στο Παραλίμνι.