Κρούσματα κλοπών στην Αγία Νάπα με ύποπτους αλλοδαπούς

a 15 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 1246 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Με το φως της ημέρας έγιναν δυο ληστείες κατά προσώπων, το απόγευμα της Παρασκευής στην ελεύθερη Αμμόχωστο. Στην πρώτη υπόθεση, τρεις νεαροί Τ/κ εισήλθαν σε μίνι- μάρκετ στις 5 το απόγευμα και αρχικά προφασίστηκαν ότι ήθελαν να αγοράσουν κάποια προϊόντα, με αποτέλεσμα ο 45χρονος Ε/κ ιδιοκτήτης να εξέλθει από το χώρο του πίσω από την ταμειακή μηχανή για να τους εξυπηρετήσει. Τότε οι δυο του επιτέθηκαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν υπό την απειλή σουγιά. Ο τρίτος άρπαξε από την ταμειακή μηχανή ποσό 250 ως 300 ευρώ.

Οι τρεις νεαροί εξαφανίστηκαν πεζοί. Το μίνι-μάρκετ βρίσκεται στην είσοδο της Αγίας Νάπας παρά τη λεωφόρο Κάβο – Γκρέκο, μερικές δεκάδες μέτρα από τον αστυνομικό σταθμό της Αγίας Νάπας.

Στη δεύτερη περίπτωση άλλοι τρεις νεαροί αλλοδαποί, μάλλον αραβικής καταγωγής αυτή τη φορά, επιτέθηκαν και λήστεψαν τη τσάντα νεαρής Βουλγάρας. Το περιστατικό συνέβει στις 3. 30 στην πολυσύχναστη οδό Παντελεήμονα, στο Παραλίμνι. Η Βουλγάρα ήταν πεζή, όπως και οι δράστες, οι οποίοι εξαφανίστηκαν τρέχοντας. Στην τσάντα υπήρχαν 50 ευρώ, η ταυτότητα και προσωπικά αντικείμενα της ιδιοκτήτριας της.

Και τις δυο υποθέσεις διερευνά το ΤΑΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου.