Αρχιεπίσκοπος: “Η εκκλησία θα είναι δίπλα στον Πρόεδρο”

CEB1 49 Αρχιεπίσκοπος, Ειδήσεις, Νίκος Αναστασιάδης
Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ευχήθηκε να είναι η τελευταία χρόνια που ο Κυπριακός λαός δεν μπορεί να γιορτάσει ελεύθερα στις πόλεις και τα χωριά του. Είθε ο Θεός, είπε, να φωτίσει τους ισχυρούς της γης επιτέλους να πιέσουν εκείνους που πρέπει, ώστε να τερματισθεί αυτή η τραγωδία του λαού μας, ο οποίος για περισσότερο από μισό αιώνα, βρίσκεται σε μια εθνική αναστάτωση.

CEB1 1684 Αρχιεπίσκοπος, Ειδήσεις, Νίκος Αναστασιάδης

Ο Αρχιεπίσκοπος έστειλε μήνυμα ενότητας στο εσωτερικό μέτωπο, τονίζοντας ότι η πολιτική ηγεσία ευρισκόμενη ενώπιον τόσων προβλημάτων, οφείλει να ενωθεί ολόκληρη και στόχος της να είναι η ελευθερία της πατρίδας μας.

Απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο Αναστασιάδη, τον διαβεβαίωσε ότι η Εκκλησία θα είναι δίπλα του, συμπαραστάτης και θα του δίδει θάρρος να αντέχει τις πιέσεις, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να δημιουργηθεί ένα σωστό κράτος, το οποίο να υπηρετεί όλους τους πολίτες του.

Είθε, είπε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, ο Θεός να σας βοηθήσει επί των ημερών σας και του χρόνου ο λαός να γιορτάσει σε όλη την Κύπρο από τον Απόστολο Ανδρέα μέχρι την Πάφο.

Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ