Παρελθόν η Βασιλική Χατζηαδάμου από το “Παίζουμε Κυπριακά”

a 31
a 4046Τα πάνω κάτω στο «Παίζουμε Κυπριακά» μετά την αποχώρηση της Βασιλικής Χατζηαδαμου και του Μιχάλη Χατζημιχαήλ από την εκπομπή, με την παραγωγή να αναζητά απεγνωσμένα παρουσιάστρια και μουσικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό η παραγωγή καθυστερούσε σε μεγάλο βαθμό να καταβάλλει τον μισθό των παρουσιαστών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα και η Βασιλική Χατζηαδάμου να ζητά να γίνεται κανονικά. Από την πλευρά της η εταιρία παραγωγής δικαιολογήθηκε, πως το ΡΙΚ έχει, πρώτον, περιορίσει το κονδύλι για την εκπομπή και δεύτερον, δεν είναι καθόλου συνεπές στην ημέρα πληρωμής του και καθυστερεί για εβδομάδες ή και μήνες να καταβάλλει στους συντελεστές τα δικαιώματά τους.

Αφού η Βασιλική Χατζηαδάμου κατάλαβε πως δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση ούτε από την εταιρεία παραγωγής, ούτε και από το ΡΙΚ, υπέβαλε την παραίτησή της. Μαζί της, σύμφωνα με πληροφορίες, αποχώρησε οικειοθελώς και ο επί χρόνια συνεργάτης της, Μιχάλης Χατζήμιχαηλ που αποτελούσε την «ψυχή» του τηλεπαιχνιδιού με τις μουσικές γνώσεις και τα τσιαττιστά του.

Έτοιμη η αντικαταστάτρια;
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά και την επόμενη σεζόν χωρίς τη Βασιλική Χατζηαδάμου, την οποία οι τηλεθεατές αγάπησαν από την πρώτη στιγμή και το εξέφραζαν με κάθε τρόπο, αλλά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και πιθανότατα την Άντρη Καραντώνη στο πλευρό του, την οποία το κανάλι ετοίμαζε εδώ και πολύ καιρό (με δικιά της “copy-paste εκπομπή”) για να αναλάβει τη θέση της Βασιλικής Χατζηαδάμου.