Αισιόδοξος ο Πάμπος Χριστοδούλου

a 64
a 5872

Με στόχο τη νίκη και το μηδεν παθητικό στην άμυνα θα παρουσιαστεί η ΑΕΛ στο αυριανό ραντεβού της με την Άντερλεχτ στο ΓΣΠ. Όπως ανέφερε ο Πάμπος Χριστοδούλου στην καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη πριν από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια με την Άντερλεχτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κύπριου τεχνικού:
“Είναι ένα άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Για μας δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Σίγουρα εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ανεξαρτήτως του σκορ του αυριανού αγώνα, η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Αυτό θα γίνει και τώρα.

Αυτό που εύχομαι είναι να γίνει ένα αθλητοπρεπέστατο ματς τόσο στην Κύπρο όσο και στο Βέλγιο και ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός να πάρει την πρόκριση. Εμείς με τη σειρά μας έχουμε πετύχει πάρα πολλά. Οι φιλοδοξίες μας δεν σταματούν. Τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και ο κόσμος είμαστε διψασμένοι για να πετύχουμε και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο της ΑΕΛ που ξέρουμε ότι θα είναι στο πλάι μας.

Αυτό που μετρά σε μας είναι να παίξουμε σαν ομάδα. Να παίξουμε πολύ καλά σε θέματα τακτικής, γιατί σε τέτοιο επίπεδο και το παραμικρό λάθος… πληρώνεται. Δεν είναι ομάδες με μεγάλες διαφορές. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στην Κύπρο είναι δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν και με διαφορετικό στυλ”, ανέφερε αρχικά ο κύριος Χριστοδούλου και συμπλήρωσε:

“Ένα αποτέλεσμα χωρίς να δεχθούμε γκολ και αν καταφέρουμε να σκοράρουμε θα είναι πολύ καλό. Ακόμα και αν σκοράρει ο αντίπαλος και πετύχουμε δύο γκολ θα είναι ένα προβάδισμα για μας. Μετά θα διαφοροποιήσουμε λίγο τα πλάνα μας γιατί μπορούμε να τα προσαρμόσουμε βάσει των συνθηκών του αγώνα.

Εκτός από καλή φυσική κατάσταση που είναι δεδομένο ότι υπάρχει στην ομάδα, υπάρχει μια οργανωμένη ομάδα η οποία δουλεύει πολύ καλά σε θέματα τακτικής και αυτό δίνει ένα επιπλέον όπλο να είναι η ομάδα σε πολύ κοντινές αποστάσεις και γραμμές και να καλύπτουμε κάποιες από τις αδυναμίες μας. Είναι δύο κομμάτια τα οποία δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Ο αντίπαλος είναι ομάδα που μπορεί να κλείσει διαδρόμους, όμως επειδή έχω δει την Άντερλεχτ υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι μπορούν με ατομικές προσπάθειες να σου κάνουν τη ζημιά”.

Πηγή: iKypros.com