Ικανοποιημένοι οι γιατροί από τη μετεγχειρητική πορεία του Γλαύκου Κληρίδη

Klir Ειδήσεις

Ικανοποιημένοι από τη μετεγχειρητική πορεία του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, δηλώνουν οι προσωπικοί του γιατροί, Ιωσήφ Κάσιος και Πάμπης Νικολαϊδης. Τα επόμενα 24ωρα κρίνονται καθοριστικά. Απόλυτα επιτυχής ήταν η χθεσινή επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε για αφαίρεση κακοήθους όγκου…

. Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης, για αφαίρεση κακοήθους όγκου από το παχύ έντερο.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, που ανέγνωσε πριν λίγο, ο προσωπικός του ιατρός, Ιωσήφ Κάσιος, η μετεγχειρητική του πορεία είναι ικανοποιητική και λαμβάνονται όλα τα προληπτικά μέτρα για αποφυγή επιπλοκών.
Ο κ. Κληρίδης νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Ευαγγελίστριας και οι γιατροί απευθύνουν ζητούν όπως αποφευχθούν οι επισκέψεις για τις επόμενες 24 με 48 ώρες. Στο πλευρό του κ. Κληρίδη βρίσκονται η κόρη του Καίτη, ο γαμπρός του και ο παντελής Κούρος.

Τον κ. Κληρίδη χειρούργησαν οι Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Βάσος Μακρής και Γιώργος Κυριακίδης. Στο χειρουργείο ήταν επίσης, ο προσωπικός του ιατρός, Ιωσήφ Κάσιος, ο καρδιολόγος, Πάμπης Νικολαϊδης και ο γαστρεντερολόγος, Γιώργος Ποταμίτης.

Νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν θα εκδοθεί στις 8 το βράδυ, μετά το ιατροσυμβούλιο, που θα πραγματοποιηθείς τις 7.30. Πηγή: ΣΗΜΕΡΙΝΗ