Ο κύριος Τέλειος μάλλον δεν υπάρχει

a 210
a 7693Της Ζαφείρως Αναστασίου

Αυτό υποστηρίζει πρόσφατη έρευνα που έγινε για λογαριασμό της εταιρείας “Remington” στην οποία συμμετείχαν συνολικά 2,000 γυναίκες, όπου καμία από αυτές δεν δήλωσε ότι έχει βρει τον τέλειο άντρα… 

Η διευθύντρια της εταιρείας “Remington”, Nicky McReynold δήλωσε πως οι γυναίκες δε πιστεύουν πλέον σε παραμύθια και πρίγκιπες, αλλά αντίθετα είναι πολύ ρεαλίστριες σχετικά με το τι ζητούν από το σύντροφο τους. Συμπλήρωσε, επίσης, πως οι γυναίκες είναι πρόθυμες να παραβλέψουν μερικά ελαττώματα του συντρόφου τους όχι όμως όλα. Οι περισσότερες συμμετέχουσες υποστήριξαν ότι ο συντρόφος τους είναι μόνο 69% κοντά στο τέλειος.

Όσο αφορά τα παράπονα των γυναικών σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα το 1/3 από αυτές θεωρεί ότι ο σύντροφος του παρακολουθεί υπερβολικά αγώνες, ενώ μία στις πέντε υποστηρίζει πως ο αγαπημένος της δεν την ακούει. Άλλα ελαττώματα πάντα σύμφωνα με την έρευνα θεωρούνται τα πεταμένα ρούχα, το ροχαλητό, ότι ο άντρας δεν τα πηγαίνει καλά με την οικογένεια της κοπέλας του, ότι μισεί τις φίλες της και ότι δεν είναι καλός με τα παιδιά.

Επιπρόσθετα, η λίστα παραπόνων των γυναικών συνεχίζει με το ότι ο σύντροφος τους μένει αξύριστος, οδηγεί όπως οι οδηγοί της Φόρμουλα 1, είναι γκρινιάρης, μαμόθρεφτος, έχει απεριποίητα μαλλιά, δεν βοηθά στο καθάρισμα και άλλα πολλά.

Πηγή: Eφημερίδα Πολίτης