Με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Πλατεία του Δήμου Σωτήρας

DSC00710
DSC00710

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 η εκδήλωση “Χριστουγεννιάτικη Πλατεία” που η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Σωτήρας διοργάνωσε κατά μήκος της οδού Σωτήρος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε από το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, ενώ περιλάμβανε διάφορα περίπτερα από Οργανωμένα Σύνολα της Σωτήρας, εδέσματα, παιχνίδια για τα παιδιά και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, κατά μήκους της οδού Σωτήρος στήθηκε φιλανθρωπικό παζαράκι από τη Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού Σωτήρας αλλά και από το Γυμνάσιο Ειρήνης και Ελευθερίας, τα έσοδα των οποίων προορίζονται σε οικογένειες που χρειάζονται τη στήριξή μας σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Περίπτερο, επίσης, έστησε ο Σύνδεσμος Γονέων του Γ’ Δημοτικού Σωτήρας με ζεστό κρασί και άλλα εδέσματα, τα Κατηχητικά Σχολεία και ο Ονήσιλος Σωτήρας με καφέ και τσάι και η Κοινοτική Αστυνόμευση Σωτήρας με ενημερωτικό υλικό. Υπήρχαν, επίσης, περίπτερα για facepainting και μπαλονοκατασκευές για τα παιδιά. Στο χώρο της εκδήλωσης, τα παιδιά μπορούσαν να ψυχαγωγηθούν με τα 2 φουσκωτά που στήθηκαν ειδικά για την εκδήλωση, με μηχανοκίνητα αυτοκινητάκια, καθώς και με τρενάκι.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετείχαν οι “Ήρωες της Παραμυθοχώρας” με κουκλοθέατρο, οι Gatehouse Singers με αγγλικά κάλαντα, ο Παναγιώτης Γιαννήκουρης και η Αναστασία Κωνσταντίνου εκ μέρους του Δημοτικού Χορευτικού Όμιλου Σωτήρας και του ΡΥΘΜΟΥ, οι οποίοι χόρεψαν βαλς, ενώ ακούστηκαν τραγούδια από το Ωδείο Κλασσικών και Σύγχρονων Σπουδών Φλωρεντίας Σάββα, τη Νεανική Χορωδία του Ολοήμερου Σχολείου Σωτήρας, την Παιδική Δημοτική Χορωδία, καθώς και τη Δημοτική Χορωδία Σωτήρας. Παράλληλα, στο εστιατόριο του Ονήσιλου, η Νεανική Χορωδία του Ολοήμερου Σχολείου Σωτήρας, έστησε Karaoke, στο οποίο, πέρα από τις πολλές συμμετοχές, οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να απολαύσουν και μεζέδες!

Τα παιδιά ψυχαγώγησε, επίσης, και ο ταχυδακτυλουργός Mr. Magic με τα μαγικά του κόλπα, ενώ προς έκπληξη των παιδιών, στη Χριστουγεννιάτικη Πλατεία ξεκίνησε να χιονίζει!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στα παιδιά κράτησε συντροφιά ο Barney, καθώς και ο Άγιος Βασίλης που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας εδώ

DSC00779
DSC00672

DSC00679

DSC00700

DSC00717

DSC00734

DSC00765

DSC00768

Μέγας Χορηγός: ALOFT Music Bar