Κέρδισε την Αντερλεχτ και πάει στις Βρυξέλλες για την πρόκριση η ΑΕΛ

a 58
a 5866

Την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της, μέχρι φυσικά την επόμενη, πέτυχε απόψε η εκπληκτική ΑΕΛ. Μετά από ένα ψυχοφθόρο και συγκλονιστικό αγώνα, έκαμψε την αντίσταση της Άντερλεχτ, με 2-1, και πιστεύει πλέον στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» χάρις σε γκολ του Τζούνιορ στο 34΄ και Μιγκέλ στο 72΄ πήραν μία ιστορική νίκη στο ΓΣΠ και πλέον καλούνται να υπερασπιστούν το προβάδισμα που απέκτησαν σε έξι βράδια στις Βρυξέλλες.

Το γκολ της Βελγικής ομάδας, που είχε ισοφαρίσει προσωρινά, σημείωσε ο Μποκανί στο 62΄. Μεγάλη εμφάνιση από τους πρωταθλητές μας, με τον Ντεγκρά να είναι συγκλονιστικός, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίστηκαν, έχοντας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και όχι μόνο την ένθερμη στήριξη των χιλιάδων οπαδών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη ρεβάνς η Άντερλεχτ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μίλαν Γιοβάνοβιτς, αφού ο Σέρβος άσος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Αϊρόσα, Ουόν, Τζούνιορ, Καρλίτος, Ντεντέ, Μπεμπέ (50΄ Μιγκέλ), Νικολάου, Εντμάρ (85΄ Ζιλμπέρτο), Σέρτζιο (65΄ Ντίξον), Βοού.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Μπίλια, Οντόι, Κανού, Γιοβάνοβιτς (74΄ Γιακοβένκο), Κουγιατέ, Σαφάρι, Μποκανί, Βασιλέφσκι, Ζιλέ, Κλιεστάν.

Πηγή: iKypros.com