Με σημαντικές απουσίες στην Αραδίππου ο Ονήσιλος

blogger image 1549719460
blogger image 1549719460Με σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει η ομάδα του Νίκου Νικολάου σήμερα στην Αραδίππου για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια. Ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο το οποίο θα καθορίσει αρκετά σε ό,τι αφορά την κατάταξη στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος. Σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Τζιοβάνης Κάστανος ανάφερε τα εξής για το αυριανό παιχνίδι:

“Ο αγώνας απέναντι στην Ομόνοια είναι αρκετά σημαντικός σε ότι αφορά την κατάταξη στην πρώτη οκτάδα. Παρ’ όλες τις σημαντικές απουσίες που έχει η ομάδα είμαστε αισιόδοξοι για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο νέος μας προπονητής μας έχει ανεβάσει σημαντικά στο τρόπο παιχνιδιού και ψυχολογίας πράγμα το οποίο επιβεβαιώθηκε και στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Η Αραδίππου,όμως, έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα αρκετά καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Εύχομαι να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.”

Από το παιχνίδι του Σαββάτου θα απουσιάζουν λόγω καρτών οι Κώστας Θωμά, Γιώργος Λοίζου, Τάσος Ευσταθίου και ο Θωμάς Κάουρα λόγω τραυματισμού. Επιστρέφει ο Χάρης Χαραλάμπους.

Ο αγώνας του Σαββάτου αρχίζει στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίπου.