Πάλεψε αλλά αποκλείστηκε ο Μάρκος Παγδατής

a 148
a 3787

Μετά από μια συγκλονιστική μάχη που κρίθηκε στο tie break του 4ου σετ, ο Στάνισλας Βαβρίνκα κατάφερε να κάμψει την αξιόμαχη αντίσταση του αναγεννημένου Μάρκου Παγδατή και να προκριθεί στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, εκεί όπου θα συναντήσει τον Τόμας Μπέρντιχ ο οποίος λίγο νωρίτερα συνέτριψε τον Ζουλιέν Μπενετό!

Ο πρωταθλητής μας πάλεψε σαν λιοντάρι για την ολική ανατροπή κόντρα στον Στάνισλας Βαβρίνκα, όμως ο Ελβετός ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει τους περισσότερους κρίσιμους πόντους στα τελευταία συγκλονιστικά λεπτά στο Louis Armstrong και μαζί το εισιτήριο για τη φάση των “16” του τέταρτου και τελευταίου Grand Slam της σεζόν.

Οι δύο άνδρες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και συναρπαστικά ράλι στους θεατές που γέμισαν τις κερκίδες του δεύτερου μεγαλύτερου court στο National Tennis Center και παρακολούθησαν με κομένη την ανάσα μια μεγάλη μονομαχία!

Τελικά, μετά από 3 ώρες και 21 λεπτά και παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο Παγδατής, ο Βαβρίνκα έφτασε στη σπουδαία επικράτηση με 3-6, 2-6, 7-6(1), 6-7(7), σφραγίζοντας το ντέρμπι με τον Τόμας Μπέρντιχ στον 4ο γύρο της Major διοργάνωσης.