ΟΝΗΣΙΛΟΣ: Συνέλευση κλεισίματος ή σωτηρίας του Σωματείου

a 67
a 2370

Κρίσιμη Ετήσια Εκλογική Συνέλευση του Ονησίλου Σωτήρας διεξάγεται απόψε Τετάρτη στις 8 το βράδυ στο οίκημα του Ονήσιλου.

Μία εκλογική συνέλευση η ποία είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες. Δεν είναι μόνο η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αλλά θα παρθούν και σοβαρές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του Ονήσιλου. Αποφάσεις οι οποίες φέρουν το μεγάλο δίλημμα αν η ομάδα θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της ΚΟΠ και για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Μετά την απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής για υποθέσεις της περιόδου 2008 που καλείται το Σωματείο να πληρώσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για αποζημιώσεις προπονητών, το έχει φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση όπου είναι ακατόρθωτο έως αδύνατο να εξευρεθεί το συγκεκριμένο ποσό που ζητείται.

Μέσα από όλα αυτά τα προβλήματα καλείται, σύμφωνα με την ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του Σωματείου, όλος ο κόσμος της Σωτήρας, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, φίλοι και φίλες ανεξαρτήτου αθλήματος να παρευρεθούν όλοι στην αποψινή Συνέλευση και με την δική τους συμμετοχή να βρεθούν οι τρόποι για να αποφευχθεί το σωματείο να βυθιστεί.

SotiraNews