Σπουδαίας σημασίας συμφωνία Δήμου Σωτήρας με ΘΟΚ

a1 6 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a1 132 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σε κεντρική σκηνή παραστάσεων μετατρέπεται από σήμερα το Δημαρχείο Σωτήρας για ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου, αφού ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου συμφώνησε σε όλα με το Δήμο μας για την ένταξη της Αίθουσας Εκδηλώσεων και του Δημαρχείου στο πρόγραμμα παραστάσεων του ΘΟΚ και τη μεταφορά των σπουδαιότερων παραστάσεων του οργανισμού στη Σωτήρα.

Μετά από συνάντηση των πολιτιστικών φορέων του Δήμου με την Υπεύθυνη Οργάνωσης και Προγραμματισμού παραστάσεων και το Διευθυντή Σκηνής του ΘΟΚ, βρέθηκε η χρυσή τομή για τη συμφωνία και τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης μεταξύ του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου και του Δήμου Σωτήρας.

Ήδη, η ένταξη του Δήμου στο καλεντάρι παραστάσεων του ΘΟΚ αποτελεί γεγονός με την πρώτη παράσταση να ανεβαίνει την Παρασκευή, 24 Μαΐου, με το “Μπουφάν της Χάρλεϊ ή Πάλι Καλά” με την Αννίτα Σαντοριναίου.

a 58 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Ήδη σήμερα, αύριο, καθώς και την ερχόμενη Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου ο ΘΟΚ έχει διοργανώσει την παρακολούθηση της εξαιρετικής παράστασης “Οικογένεια Νώε” σε Δημοτικά Σχολεία της Επαρχίας Αμμοχώστου.

a2 3 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews.com