Ισοπαλίες για Ανόρθωση και ΑΕΛ

a 330
a 7824

Ισοπαλίες είχαμε σήμερα για δύο από τους διεκδικητές των πρώτων θέσεων στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας. Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας της ΑΕΚ με την Ανόρθωση, ενώ η ΑΕΛ συμβιβάστηκε σε λευκή ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Δείτε όλα τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων..

ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 1-1
Στο Στάδιο ΓΣΖ ΑΕΚ και Ανόρθωση συμβιβάστηκαν σήμερα το απόγευμα στο ισόπαλο 1-1.

Η Ανόρθωση μετά το «Χ» έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο την κορυφή, ενώ από την πλευρά της η ΑΕΚ διατηρήθηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης με 36 βαθμούς.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος.

Η Ανόρθωση κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 3’ με τον Κβιρκβέλια και στο 35’ ο Δημήτρης Κυπριανού ισοφάρισε σε 1-1 για την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Νέγκρι, Δημητρίου, Ντε Κλερ, Μουρίγιο, Σεράν Πόλο, Φαν Ντάϊκ, Άλφα, Πάλιτς, Παύλου (73΄Γεωργίου), Κυπριανού (84΄Μυτίδης), Μοράν.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κοζάτσικ, Κβιρκβέλια, Σπρόκελ, Κόλιν, Τζανίσιο, Μακρής (64΄Λαμπάν), Αγκέλοφ (85΄Σιέλης), Μαρκίνιος, Λαβόρδε, Ζαϊρί (46΄Οκκάς), Ρέζεκ.

Στην επόμενη αγωνιστική η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ θα παίξει εκτός έδρας με αντίπαλο τον ουραγό Ερμή Αραδίππου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 0-0
Στο ισόπαλο 0-0 τελείωσε ο αγώνας στο Στάδιο ΓΣΠ μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΛ.

Παρά το «Χ» η ομάδα της Λεμεσού επέστρεψε σήμερα στην κορυφή με απολογισμό 54 βαθμούς, ένα περισσότερο από την Ομόνοια.

Ο Ολυμπιακός μετά το διπλό στο Τσίρειο επί του Άρη, πήρε σήμερα ένα πολύτιμο βαθμό και έφτασε στους 27 με τιμονιέρη τον Νικόδημο Παπαβασιλείου.

Στο 59’ μετά από σέντρα του Αϊρόσα η κεφαλιά Καφού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σέτκους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σέτκους, Παουλίνιο, Ντουάρτε, Μπάϊτς, Ντε Πίνα, Μέρσιο, Κάρλος Αντρέ (68′ Κενμόγκνε), Τσιντί, Κουτσούκοβιτς, Κοϊτά, Αουρέλιο (61’ Ρουσμίρ).

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Ουόν, Τζούνιορ, Αϊρόσα, Καρλίτος, Ντεντέ, Σίλας, Εντμάρ (57′ Νικολάου), Μοντέιρο (69′ Τζιλμπέρτο), Καφού, Βοού.

*Διατέθηκαν 2.942 εισιτήρια.

Στην επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα και ο Ολυμπιακός εκτός έδρας την Ανόρθωση.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ – ΑΛΚΗ 2-0
Πολύτιμη νίκη για τον Εθνικό Άχνας σε βάρος της Αλκής.

Ο Εθνικός Άχνας μετά το θετικό 1-1 με την Ομόνοια στο Στάδιο ΓΣΠ έδωσε σήμερα συνέχεια στην ανοδική του πορεία.

Κέρδισε στο Δασάκι με 2-0 την Αλκή και έφτασε στους 26 βαθμούς, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο σερί για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ με τον Βέντερ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 62’ ο Ηλίας Βαττής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 που διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.

Στην επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Λαϊκής Τράπεζας ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει στο Τσίρειο Στάδιο τον Άρη και η Αλκή θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα.

Πριν από το παιχνίδι της με τη Σαλαμίνα η Αλκή έχει υποχρεώσεις στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca-Cola.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Χρυσοστόμου, Μαχράντζε, Σίμοφ (68’ Λαρσς), Ρισπ, Σαμάρας, Κίσσι, Βαττής (65’ Μπάμπιτς), Πογιατζής, Πιντσέλι, Σερτζιάο (71’ Πιτταράς), Βέντερ.

ΑΛΚΗ: Στυλιανού, Κατσής, Μπασόφ, Χρίστου, Ματθαίου (71’ Μιχαϊλοβιτς, Κρασσάς, Άσπας (46′ Χριστάκη), Κατσαντώνης, Λίλλης, Οχένε, Βασκοντσέλος (46′ Σανταμαρία).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΑΡΗΣ 1-2
Στο Τσίρειο Στάδιο, κεκλεισμένων των θυρών, ο Άρης πέτυχε σημαντική νίκη (2-1) σε βάρος του Απόλλωνα.

Με την επιτυχία του το συγκρότημα του Ντούσαν Μιτόσεβιτς έφτασε στους 27 βαθμούς.

Στο 29’ ο Λάζιτς πέτυχε το 1-0 για τον Άρη και στο 58’ Κιρόφσκι πέτυχε το 1-1 για τον Απόλλωνα.

Το πολύτιμο 2-1 για τον Άρη πέτυχε στο 73’ ο Λούκας Σόσιν.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Σβαλόφσκι, Οσενί, Κορόφσκι, Μπαγκούρα (46′ Κυριάκου), Νεβά, Θεοφίλου, Ζε Βιτόρ, Σάλες, Σισσοκό (46′ Ζοάο Πάολο), Νορό, Ματούσοβιτς.

ΑΡΗΣ: Ιωάννου, Στεπάνοφ (42′ Χ. Χαραλάμπους), Κλιμπλ, Ραντοσάβλιεβιτς, Κέρκεζ, Βασιλείου, Λάζιτς, Ιονέσκου, Σόσιν, Γκέλσον (71′ Γκονζάλες).