Σύλληψη μητέρας και πατριού για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης

a 96 Ειδήσεις
a 608 Ειδήσεις

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξασφαλίστηκε χθες εναντίον 48χρονου Ε/κ, ο οποίος είναι πατριός 14χρονης αλλοδαπής, που φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Υπό 8ήμερη κράτηση τέθηκε και η 36χρονη αλλοδαπή μητέρα της, αφού σύμφωνα με τη μαρτυρία, αν και ήταν εν γνώσει της, δεν κατήγγειλε ποτέ την κακοποίηση της κόρης της.

Η Αστυνομία διερευνά επίσης δεύτερη καταγγελία άσεμνων επιθέσεων που αφορά 17χρονη, ενώ για την υπόθεση τέθηκε υπό εξαήμερη κράτηση ο 45χρονος Ε/κ πατριός της. Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την πρώτη υπόθεση, η σύλληψη των δύο έγινε μετά από καταγγελία λειτουργών των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, στους οποίους η 14χρονη ανέφερε πως από την ηλικία των δέκα ετών δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από τον πατριό της, εν γνώσει της μητέρας της, που δεν αντιδρούσε. 

Εναντίον των δύο εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών σε διαδικασία που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Για τη δεύτερη υπόθεση, η 17χρονη ανέφερε πως ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά τα τελευταία 3-4 χρόνια, ενώ ο ίδιος αρνείται ενοχή. Οδηγήθηκε και αυτός στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την εξαήμερη κράτησή του.

Πηγή: sigmalive/simerini live news