Οι χούλιγκαν «αποφάσισαν» αναβολή του Απόλλων – Ανόρθωση

CEB1 37
Απίστευτα πράγματα στο Τσίρειο που μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Οπαδοί της Ανόρθωσης έσπασαν τα κιγκλιδώματα και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έμειναν μέχρι εκεί αφού μερίδα των οπαδών επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα!

CEB1 1825

Το ντέρμπι μεταξύ του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης στο Τσίρειο δεν θα διεξαχθεί, έπειτα από επεισοδιακή συμπεριφορά που προκλήθηκε από οπαδούς της Ανόρθωσης πριν τις 18:00 που ήταν προγραμματισμένη η έναρξη του.

Οι τελευταίοι παραβίασαν το διαχωριστικό κιγκλίδωμα στο χώρο της ανατολικής κερκίδας που τους παραχωρήθηκε και μετακινήθηκαν προς το κέντρο της κερκίδας. Καμιά εικοσαριά από αυτούς εισήλθαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν σε παίκτες των γηπεδούχων, οι οποίοι βρισκόντουσαν στον πάγκο της ομάδας τους.

Αστυνομική δύναμη δεν υπήρχε έγκαιρα στο χώρο. Ακολούθησαν διαπληκτισμοί και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι δύο ομάδες, καθώς και οι διαιτητές αποχώρησαν για τα αποδυτήρια και έπειτα από σύσκεψη που κράτησε για αρκετή ώρα μεταξύ των διαιτητών, της Αστυνομίας και των υπευθύνων ασφαλείας του σταδίου, αποφασίσθηκε να μην αρχίσει το παιχνίδι και η αναβολή του είναι οριστική.

Ο διαιτητής πήρε την πιο πάνω απόφαση, καθώς ο υπεύθυνος ασφαλείας ανέφερε πως οι επιτηρητές δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Έτσι, η τύχη της αναμέτρησης θα κριθεί στα έδρανα του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ, Αριστοτέλη Βρυωνίδη.