Ο Τιμούρ Κετσπάγια νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ;

CEB1 1 Νέα Αμμοχώστου
Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις από χθες το βράδυ (27/8) στον ΑΠΟΕΛ. Στην αρχή ήταν η απόφαση για αποπομπή του Πασιένσια και σήμερα λίγο πριν τις 11 το πρωί βγήκε το επίσημο φιρμάνι του διαζυγίου.

CEB1 1920 Νέα Αμμοχώστου

Οι γαλαζοκίτρινοι αναφέρουν στην ανακοίνωση τους ότι στο συμβόλαιο υπήρχε ειδικός όρος ολοκλήρωσης της συνεργασίας με συγκεκριμένο ποσό αποζημίωσης σε περίπτωση αποτυχίας εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ανακοίνωση: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Ντομίνγκος Πασιένσια και τους βοηθούς προπονητές Μπρουνο Μούρα και Νούνο Μπαπτίστα.

Η συμφωνία με τον κ. Πασιένσια προέβλεπε ως στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη περίπτωση αποτυχίας εκπλήρωσης του συγκεκριμένου στόχου υπήρχε ειδικός όρος ολοκλήρωσης της συνεργασίας με συγκεκριμένο ποσό αποζημίωσης. Όρος που εφαρμόστηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του επαναληπτικού αγώνα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους κ. Πασιένσια, Μούρα και Μπαπτίστα για τη συνεργασία και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στη καριέρα τους».

Έρχεται ο Τιμούρ

Από χθες εξάλλου είχε κυκλοφορήσει στα ποδοσφαιρικά στέκια το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος παρουσιαζόταν σαν ο πρώτος υποψήφιος για τον γαλαζοκίτρινο πάγκο.

Από νωρίς σήμερα (28/8) το πρωί το όνομα του Γεωργιανού τεχνικού ακούγεται ακόμα πιο έντονα και οι πληροφορίες λένε πως αμέσως μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Πασιένσια, θα ανακοινωθεί η συνεργασία με τον Τιμούρ.