Συγκινητική παράδοση τροφίμων σε άπορες οικογένειες της Σωτήρας

FullSizeRender Ειδήσεις
FullSizeRender 4 Ειδήσεις

Συγκινητική ήταν η συλλογή τροφίμων από τη Φιλανθρωπική Συναυλία Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού που διεξήχθη την 1η Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας. Από την εκδήλωση και από την εισφορά του κοινού μαζεύτηκε ένας εξαιρετικά μεγάλος όγκος τροφίμων αλλά και ρουχισμού που θα καλύψει τις ανάγκες των άπορων οικογενειών των τριών Δημοτικών Σχολείων της Σωτήρας.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Σωτήρας κ. Γεώργιου Τάκκα και σε αυτή συμμετείχαν η Παιδική Δημοτική Χορωδία Σωτήρας, ο Δημοτικός Χορευτικός Όμιλος Σωτήρας και το Ωδείο Σύγχρονων και Κλασσικών Σπουδών Φλωρεντίας Σάββα. Την Καλλιτεχνική Επιμέλεια είχε η μουσικός Ιφιγένεια Χριστοδούλου-Σάρδαλου.

IMG 0341 Ειδήσεις

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετές είναι οι οικογένειες που μαστίζονται από την οικονομική κρίση στον Δήμο Σωτήρας, όμως η κοινότητα, σε συνεργασία με οργανωμένους φορείς, όπως η Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού του Δήμου, η Εκκλησία αλλά και ο ίδιος ο Δήμος Σωτήρας συμβάλλουν συχνά στην ενίσχυση των ενδεών δημοτών της Σωτήρας, μέσα από τη φιλανθρωπική τους δράση.

Η παράδοση των τροφίμων έγινε στην παρουσία μελών των Συνδέσμων Γονέων των Δημοτικών Σχολείων της Σωτήρας, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Δήμο Σωτήρας αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης με την παράλληλα ανιδιοτελή προσφορά.

IMG 0343 Ειδήσεις

SotiraNews