ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ: Αυτό θα είναι το νέο εστιατόριο στην Αγία Θέκλα – Μεγάλο ενδιαφέρον από τουριστικά γραφεία

a5 1 Ειδήσεις
a5 23 ΕιδήσειςΟι εργασίες για το νέο υπαίθριο εστιατόριο στην παραλία της Αγίας Θέκλας συνεχίζονται και το έργο παίρνει σιγά-σιγά σάρκα και οστά, καθώς όπως αναμένεται μέχρι τα τέλη Μαΐου θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει. Το SotiraNews σας αποκαλύπτει σήμερα τα σχέδια του νέου αυτού εστιατορίου τα οποία έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. Ήδη το νέο εστιατόριο, σε συνδυασμό με τις δύο νεοδημιουργηθείσες παραλίες (Ποσειδώνας και Σειρήνες) έχει προκαλέσει το ζωηρό ενδιαφέρον διαφόρων τουριστικών πρακτόρων που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό με τους οποίους έχουν επισφραγιστεί σημαντικές συμφωνίες για συνεργασία με το Δήμο της Σωτήρας.

a4 Ειδήσεις

Το νέο εστιατόριο
Σημαντική ήταν η απόφαση σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρας να προχωρήσει με άμεσες διαδικασίες στην ανακαίνιση του νέου εστιατορίου με κύριο γνώμονα την ωραία εμφάνιση, την εργονομία αλλά και το κόστος. Αξίζει να αναφερθεί πως παλαιότερο αρχιτεκτονικό σχέδιο που δημιουργήθηκε για το εστιατόριο θα επέφερε κόστος €789.562. Με τον υφιστάμενο, όμως, σχεδιασμό, το εστιατόριο θα ανακαινιστεί πλήρως, με τη δημιουργία και βεράντας στον πρώτο όροφο, και την τοπιοτέχνηση του κήπου από ειδικό, με μόλις €300.000. Με τη δημιουργία του εστιατορίου, ήδη έχουν βρει απασχόληση δεκάδες συνδημότες μας και στόχος είναι πως με τη δημιουργία της παράκτιας τουριστικής ζώνης να ανοικτούν δεκάδες θέσεις εργασίας.

a3 1 Ειδήσεις

Ο σχεδιασμός
Το νέο εστιατόριο της Αγίας Θέκλας θα είναι υπαίθριο εστιατόριο με ανοικτή βεράντα προς τη θάλασσα και στον πρώτο όροφο (όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες). Ο σχεδιασμός του που έγινε με χαμηλότατο κόστος από εξειδικευμένο διακοσμητή, αποτελεί ένα άκρως μοντέρνο κτίριο, απόλυτα εργονομικό και φιλόξενο προς τον επισκέπτη. Θα διαθέτει ποτό και φαγητό ανά πάσα στιγμή της ημέρας, ενώ οι κήποι σχεδιάστηκαν από ειδικό αρχιτέκτονα κήπων έτσι ώστε να επικεντρωθούν στην διαδικασία της τέλεσης των πολιτικών γάμων και άλλων δεξιώσεων. Το εστιατόριο διατηρεί τη θέα προς τη θάλασσα ενώ θα παρέχει όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις.

a 30 Ειδήσεις

Δωρεάν ασύρματο διαδίκτυο (Wi-Fi) σε ολόκληρη την παραλία
Το σημαντικό της όλης δημιουργίας του εστιατορίου είναι πως ολόκληρη η παραλία της Αγίας Θέκλας θα παρέχει ασύρματο διαδίκτυο, με στόχο την παροχή όλο και περισσότερων διευκολύνσεων προς τον επισκέπτη.

a1 5 Ειδήσεις

Δήμαρχος Σωτήρας: “Αναβαθμίζουμε με πράξεις το παραλιακό μέτωπο”
Με άκρατο ενθουσιασμό εμφανίζεται ο Δήμαρχος Σωτήρας αναφορικά με το νέο εστιατόριο στην Αγία Θέκλα αλλά και την αναβάθμιση σε ολόκληρη την περιοχή. Το μεγαλόπνοο έργο πήρε σάρκα και οστά και από προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου Σωτήρας, αρχίζει τώρα πια να υλοποιείται. “Προχωρήσαμε σε μεγάλη αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου”, δήλωσε ο κ. Τάκκας, “η οποία αγγίζει την κυρίως παραλιακή περιοχή της Αγίας Θέκλας και επεκτείνεται και σε δύο καταπληκτικές νέες παραλίες δυτικότερα, (Ποσειδώνας και Σειρήνες). Στην Αγία Θέκλα ανακαινίσαμε το υφιστάμενο κτίριο σε υπαίθριο εστιατόριο και δημιουργήσαμε νέες υπηρεσίες που θα διευκολύνουν τους λουόμενους αλλά και θα αναβαθμίσουν την παραλία, με τουαλέτες, αποδυτήρια, αποθήκη αλλά και νέες ομπρέλες που θα αλλάξουν την εμφάνιση ολόκληρης της παραλίας.”

a2 3 Ειδήσεις

Σε σχέση με τον εξωτερικό κήπο, ο Δήμαρχος Σωτήρας είπε: “Το πράσινο μπροστά από το εστιατόριο διαρρυθμίζεται κατάλληλα για την τέλεση Πολιτικών Γάμων αλλά και για να μπορεί το εστιατόριο να λειτουργεί και νύκτα με κατάλληλους φωτισμούς. Στις άλλες δύο παραλίες θα εγκατασταθούν υπηρεσίες για τους λουόμενους, και θα διαμορφωθούν φυσικά και οι δρόμοι και οι χώροι στάθμευσης.”

SotiraNews.com