Η Ελένη Μενεγάκη με διπλοκάμπινο!!!

a 30 Έχει κι εν κι έχει..., Νέα Αμμοχώστου, Όσα μου έμαθε ο Φρόιντ
a 1953 Έχει κι εν κι έχει..., Νέα Αμμοχώστου, Όσα μου έμαθε ο Φρόιντ

Της Ζαφείρως Αναστασίου:

Η ωραία Ελένη… Η μία και μοναδική Ελένη Μενεγάκη εθεάθη να οδηγεί διπλοκάμπινο!!

Αληθινή ιστορία, η οποία κυκλοφόρησε στο περιοδικό «Beautiful People».

Ελένη μου δε ξέρεις πόσο περήφανη ένιωσα που σε είδα πας την φωτό να μπαίνεις στο μαύρο σου διπλοκάμπινο. Πάντα σου είχα μιαν αδυναμία γιατί είσαι και εσύ ξανθιά σαν εμένα, όμως μετά από εκείνη τη στιγμή κάτι άλλαξε μέσα μου. Δηλαδή πριν σε αγαπούσα, τώρα σε λατρεύω, τώρα θέλω να σε κάμω background πας το tablet μου!!!

Ελένη μου, ωραία μου Ελένη, βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, κλάτσας, γοβακίου έχεις ξεπεράσει την τελειότητα… Διάβασα επίσης στο περιοδικό πως μαζί με το Ματέο σου καλλιεργείτε ντοματούλες. Θέλω να έρθεις να πάμε στο περιβόλι μαζί με τη μάμμα μου να βγάλουμε κολοκάσι. Θα είναι υπέροχα… Φέρε και το Ματέο και τα παιδιά και τζίντον πανέμορφο τον αδερφό σου. Θα άψουμε το φούρνο να σου κάμουμε κλέφτικο και κουπέπια και σεφταλιές… Θα αγαλλιάσει η ψυχούλα σου μες τα ακάμωτα μακριά από τους ενοχλητικούς παραράτσι… Φόρεσε και τις γαλότσες σου…Μετά θα πάμε γυρό Αγία Νάπα να φάμε παγωτό.. Ή μαχαλεπί.. Ό,τι προτιμάς εσύ καλή μου…

Θα σου αφιερώσω το “Ελένη, Ελενάρα μου” της Κυριακούς Πελαγία…. Θα σε αφήκω να οδηγήσεις το διπλοκάμπινο του παπά μου… Θα σου τυπώσω μπλουζίτσα που γράφει «Άσε τη Μπεμβέ, άσε τη Φεράρι πάρε διπλοκάμπινο να ‘σαι πιο μανάρι..»

Δε ξέρεις πόση χαρά ένιωσα με το που σε είδα. Είσαι και εσύ μία από μας…! Αυτό που θέλω να πω είναι “Take that high class society με τις μερσεντάρες σας και τις μπεμβέ! Η Ελένη οδηγεί διπλοκαμπινιά! Σλαγκ!!!” Πιστεύω πως ομιλώ εκ μέρους όλων των Κοκκινοχωρίων «Ελένη σ’αγαπάμε!!!»

Πέρα από την πλάκα Ελένη μου να ‘σαι καλά που μετά από τόσο φώτα διατηρείς ακόμα την απλότητα σου… Είσαι παράδειγμα για πολύ κόσμο…

ΥΣ. Αφιερωμένο στην Αντιγόνη μου τη μεγαλύτερη φαν της Ελένης Μενεγάκη…

a1 5 Έχει κι εν κι έχει..., Νέα Αμμοχώστου, Όσα μου έμαθε ο Φρόιντ