Καθαρά Δευτέρα με βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Ειδήσεις

Ο καιρός δεν θα κάνει το χατίρι στους λάτρεις της φύσης καθώς η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στο Τρόοδος για την Καθαρά Δευτέρα, ενώ αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας… 

Το βράδυ της Κυριακής (26/02) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται σταδιακά να πέσουν τοπικές βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσουν χιόνια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (28/02) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές κατά διαστήματα, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στο Τρόοδος, αλλά και σε άλλες ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι σχετικά ψυχρός, ενώ περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Στα ορεινά και πιθανό στα ημιορεινά, ενδέχεται να πέσουν λίγα χιόνια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση γενικά, αλλά πιο αισθητή πτώση στα ψηλότερα ορεινά.

Πηγή: ΚΥΠΕ