Αρχίζουν οι έρευνες για την κομπίνα στις παραλίες του Δήμου Παραλιμνίου

a 97 Ειδήσεις
a 5777 Ειδήσεις

Στα χέρια της αστυνομίας, σωρεία τεκμηρίων που αναμένεται να ρίξουν φως στην πρωτοφανή υπόθεση της κομπίνας, υπαλλήλων του Δήμου Παραλιμνίου.

Την αστυνομία Αμμοχώστου αναμένει ένας ένας τεράστιος όγκος ανακριτικού έργου που καλείται να βγάλει άκρη τις επόμενες 8 ημέρες όσες ζήτησε και από το δικαστήριο για την ολοκλήρωση των ερευνών, για την πρωτοφανής αυτή υπόθεση.

Από το μικροσκόπιο των ανακριτών αναμένεται να περάσουν μια προς μια οι αποδείξεις που κόπηκαν για την φετινή τουριστική σεζόν και αφορούν την ενοικίαση 14 χιλιάδων ξαπλώστρων και 3 χιλιάδων ομπρελών θαλάσσης.

Την ίδια ώρα έχει αρχίσει ήδη η ανάλυση των δεδομένων στα λογισμικά του δήμου αλλά και η λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα. Αναμένεται μάλιστα την ερχόμενη Δευτέρα, η έκδοση διατάγματος αποκάλυψης των τραπεζικών λογαριασμών των υπόπτων.

Η αποκάλυψη αυτής της κομπίνας, άνοιξε τους ασκούς τους Αιόλου, αφού όπως υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν καλά την υπόθεση, όλο αυτό που συνέβαινε εδώ και χρόνια ήταν κοινό μυστικό, αλλά κανείς δεν μιλούσε με αποτέλεσμα να οδηγηθούν τα πράγματα εδώ που οδηγήθηκαν.

Συνεπώς, οι έρευνες θα επεκταθούν και για τα προηγούμενα χρόνια και αναμένεται ότι ακόμα έχουμε να ακούσουμε πράματα και θάματα, αφού οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αστρονομικά ποσά.

Πηγή: SigmaLive