Προκαλούν οι Τούρκοι εν όψει του ΑΕΛ – Φενερμπαχτσέ

a 105 Νέα Αμμοχώστου
a 5784 Νέα Αμμοχώστου

Και τα ρέστα ζητούν οι Τούρκοι όσον αφορά τον αγώνα ΑΕΛ-Φενερμπαχτσέ, προβαίνοντας σε νέες προκλήσεις.

Σε νέες δηλώσεις, ο λεγόμενος ΥΠΕΞ των κατεχομένων ισχυρίστηκε ότι ο Πρόεδρος Χριστόφιας με την πρόσκληση του προς τον έρογλου να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα στο ΓΣΠ, συμπεριφέρθηκε στον «εκλελεγμένο πρόεδρο», όπως αποκαλεί τον Έρογλου, ως ένα απλό πολίτη, κάτι το οποίο αποτελεί παράλληλα προσβολή για τον ίδιο και τους Τ/κ.

Μάλιστα, κατηγορεί τον Πρόεδρο Χριστόφια οτι θέλει να στείλει το μήνυμα στους Τ/κ ότι δεν είναι τίποτε άλλο εκτός από μειονότητα, υποδεικνύοντας του ότι ο μοναδικός συνομιλητής των Ε/κ είναι το ψευδοκράτος και όχι η Τουρκία.

Το «βιολί» του όμως συνεχίζει και ο Εγκεμέν Μπαγίς, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η πρόσκληση του προς τον Πρόεδρο Χριστόφια ήταν απόλυτα ειλικρινής, αλλά απορρίφθηκε, όπως λέει, με την πάγια επιπολαιότητα και τη στάση ενάντια στη λύση που τηρούν οι Ε/κ οι.

Μάλιστα, συνεχίζει λέγοντας ότι η εικόνα Έρογλου-Χριστόφια στο στάδιο της Φενερμπαχτσε θα έδινε πολλά μηνύματα και θα αποτελούσε αντίδοτο σε κάθε είδους διακρίσεις.

Πιο προκλητικός όμως εμφανίζεται ο λεγόμενος Πρόεδρος της τ/κ ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.Σε δηλώσεις του, αναφέρει ότι η Φενερμπαχτσε πρέπει να έλθει στην Κύπρο μέσω του ψευδοκράτους.

Ιδού η ευκαιρία, λέει, τονίζοντας ότι αν ο «νότος», όπως αποκαλεί την Κυπριακή Δημοκρατία, δεν δώσει άδεια στην Φενερμπαχτσε, θα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να δείξει η Τουρκία στον υπόλοιπο κόσμο ότι το ψευδοκράτος ζει υπό τα εμπάργκο.

Πάντως, σε δηλώσεις του στην «Κιπρις», ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΛ ανέφερε ότι οι Τ/κ οπαδοί, οι οποίοι θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα στο ΓΣΠ, μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήριο από την ΑΕΛ και να τον παρακολουθήσουν από την κερκίδα της ΑΕΛ, χωρίς να προκύψει κανένα θέμα ασφάλειας.

Πηγή: SigmaTV