Χριστιάνα Αριστοτέλους: “Νοσηλεύτηκα στο Νοσοκομείο με υπερκόπωση και όχι γιατί με ξυλοφόρτωσαν”

a1 61
a1 243
Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησε για πρώτη φορά για όλα όσα ακούγονταν τους τελευταίους μήνες σχετικά με παράνομη σχέση της με τον Μάριο Κάρογιαν στο περιοδικό Beutiful People. Διαβάστε τη συνέντευξη… 

«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως ξεκίνησε όλο αυτό. Θεωρώ αισχρό αυτό που συνέβη, πολύ αισχρό. Κάποιοι μάλιστα ήταν τόσο σίγουροι που έβαζαν το χέρι τους στην φωτιά… Σε αυτόν που το ξεκίνησε αξίζει αγαλματίδιο μυθοπλασίας», είπε η Χριστιάνα απαντώντας για πρώτη φορά για τα όσα έκαναν τον γύρω της Κύπρου σχετικά με υποτιθέμενη παράνομη σχέση της με τον πρόεδρο του ΔΗ.ΚΟ. Μάριο Κάρογιαν.

Η παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι όντως έχει νοσηλευτεί πρόσφατα σε νοσοκομείο αλλά όχι επειδή έφαγε ξύλο από την σύζυγο του Μάριου Κάρογιαν όπως συνέχισαν να διαδίδουν οι καλοθελητές, αλλά από υπερκόπωση «όντως είχα πάει στο νοσοκομείο κάποιο βράδυ αλλά από την υπερκόπωση. Με είχαν κρατήσει κάποιες ώρες με ορούς και οξυγόνο μέχρι να νιώσω καλύτερα και μετά πήγα σπίτι. Τώρα όλο αυτό που κάποιοι λένε πως με είδαν χτυπημένη και με μώλωπες, πηγάζει πιστεύω από την πολύ μεγάλη ανάγκη τους να θέλουν να πιστεύουν πως είναι αλήθεια μια τέτοια γελοιότητα». Τέλος μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν θα έκανε σχέση με παντρεμένο.