Οικονομική έκκληση απευθύνει η Ανόρθωση

a 106
a 5261Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου της Ανόρθωσης Αμμοχώστου κ. Σάββας Κάκος.

Ο κ. Κάκος, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του Α’ γύρου του πρωταθλήματος μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τοποθετήθηκε σε θέματα εφ’ όλης της ύλης τα οποία αφορούν στο Σωματείο και στην ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Αναφερόμενος στο οικονομικό κομμάτι, ο Πρόεδρος έκανε έκκληση για οικονομική συνεισφορά του κόσμου του Σωματείου μας έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία που έκανε στον Α’ γύρο.

Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του Λαχνού «Μετεγγραφικής Ενίσχυσης» ο οποίος θα κυκλοφορήσει από σήμερα, έχει αξία ?10 και περιλαμβάνει πολλά πλούσια δώρα, οι νικητές των οποίων θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση.

Επίσης μπορεί να γίνει μέσω των Blue Pages, του Βιβλίου Δωρητών αλλά και με την παρουσία του κόσμου στις διάφορες εκδηλώσεις που θα γίνουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Κάνοντας τον γενικό απολογισμό του Α’ γύρου του πρωταθλήματος ο κ. Κάκος τόνισε μεταξύ άλλων πως «Η Ανόρθωση ήταν, είναι και πάντα θα είναι πρωτοπόρος σε όλα» και ότι «Διψάμε για τίτλους», επισημαίνοντας συνάμα ότι τίποτα δεν τελείωσε ακόμα και πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και χρειάζεται πολλή δουλειά για να υλοποιηθούν οι στόχοι μας μέχρι το τέλος της περιόδου.

Οι στόχοι που έθεσε ο Πρόεδρος είναι «Να επέλθει ηρεμία, να έρθουν επιτυχίες, να υπάρχει ισοσκελισμένος προϋπολογισμός και οικονομική εξυγίανση του Σωματείου».

Αναφερόμενος στα Προσφυγικά Σωματεία ο κ. Κάκος είπε χαρακτηριστικά πως «10 χιλιάδες ευρώ δόθηκαν χθες στο Διγενή Ακρίτα Μόρφου από την Ανόρθωση. Είναι υποχρέωση μας να στηρίξουμε με οποιοδήποτε τρόπο την προσπάθεια διαβίωσης των Προσφυγικών Σωματείων. Ο κύριος λόγος ύπαρξης των Προσφυγικών Σωματείων είναι ότι διατηρούν άσβεστη τη μνήμη των κατεχόμενων εδαφών μας».

Σε ότι αφορά τη μετεγγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου ο κ. Κάκος είπε πως χρειαζόμαστε 1-2 προσθήκες και ότι η ομάδα θα κινηθεί με βάση τη φιλοσοφία του προπονητή μας κ. Ρόνι Λέβι.

Αντρέας Πιερή/Επίσημη Ιστοσελίδα Ανόρθωσης