Στην Αναγέννηση συνεχίζει την καριέρα του ο Χριστοφή

a 212 Νέα Αμμοχώστου
a 6701 Νέα Αμμοχώστου

Υπέγραψε διετές συμβόλαιο

Την απόκτηση του Χριστόφορου Χριστοφή ανακοίνωσε χτες η Αναγέννηση Δερύνειας, μετά από κοινή συμφωνία για διετές συμβόλαιο… 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χριστόφορο Χριστοφή για τα επόμενα 2 χρόνια. Ο Χριστοφή είναι 31 χρονών και αγωνίζεται στην επίθεση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης Δερύνειας και του εύχεται κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα.

Σε μια άλλη εξέλιξη η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον 19χρονο Γκενέζο ποδοσφαιριστή Felix Kenu για τα επόμενα δύο χρόνια”.

Μετά από πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο Αδάμος Αδάμου ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας κι άλλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν την περασμένη ποδοσφαιρική σεζόν στον Ονήσιλο, και δη από τη Σωτήρα, μιας και το έδαφος είναι πρόσφορο, αφού δεν έχει ακόμα εκλεγεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές παραμένουν ελεύθεροι για να έρθουν σε συμφωνία με άλλες ομάδες. Το ίδιο φαίνεται πως επιδιώκει και ο Νίκος Νικολάου, ο οποίος βολιδοσκοπεί μερικές περιπτώσεις ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που μπορούν να βοηθήσουν την Αγία Νάπα στην Α’ Κατηγορία.

SotiraNews.com